ΓΔ: 2278.16 -0.04% Τζίρος: 71.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:07:43
Φώτο: ΑΠΕ

Τσίπρας- Πελώνη: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το λοκντάουν στη Μύκονο

Τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν για τη Μύκονο λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας κατά τα τελευταία 24ωρα, ήταν η αιτία της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την Αριστ. Πελώνη.

«Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας ότι «στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας».

«Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών», υπογραμμίζει.

«Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό» σημειώνει και προσθέτει ότι δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο, αλλά επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση.

Η κ. Πελώνη επισημαίνει ότι παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. «Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα» αναφέρει.

«Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων» σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογραμμίζοντας ότι «είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγειλε την κυβέρνηση για ολιγωρία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας Ιθάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας από Λάρισα: «Μαζί στο νέο ταξίδι προς την Ιθάκη»

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη Λάρισα, τόνισε πως μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να χαράξουμε νέα πορεία για μια ασφαλή Ελλάδα. Υπογράμμισε τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανασφάλεια και ψευδή σταθερότητα.
Γιάννης Στουρνάρας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Γ. Στουρνάρας ενώνει, γιατί ναυάγησε η πώληση του Cairo 3 και ο Δένδιας

Ο Γ. Στουρνάρας ενώνει το ΣΥΡΙΖΑ, το ναυάγιο της πώλησης του Cairo μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, η αυτοκριτική του Πρωθυπουργού για τα λάθη που έχουν γίνει και ο ανασχηματισμός και οι εφοπλιστές που άλλαξαν τη ρότα της QnR.
Άκης Σκέρτσος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος υπέρ Στουρνάρα, μιλάει για υποκρισία και διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Ο Άκης Σκέρτσος στηρίζει τον Γ. Στουρνάρα στην αντιπαράθεσή του με τον Αλέξη Τσίπρα, επικρίνοντας την αντιπολίτευση για επιφανειακή κριτική στη συνέντευξη Στουρνάρα και τονίζοντας ότι αγνοούνται τα ουσιαστικά ζητήματα.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε Στουρνάρα μέσω κύκλων: Αφήστε τις ατάκες, διαβάστε την Ιθάκη

Πηγές από το περιβάλλον Τσίπρα απάντησαν στους κύκλους Στουρνάρα, λέγοντας πως μοιάζει πιο πολύ με εκπρόσωπο τύπου της Ομάδας Αλήθειας παρά με Διοικητή της ΤτΕ και του εύχονται τρίτη θητεία, όπως ο Παναγόπουλος στην ΕΕ.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Κριτική σε Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου για τοξικότητα και εντάσεις

Η Αλεξάνδρα Σδούκου αναφέρθηκε στις Συλλογικές Συμβάσεις, την ένταση στη Βουλή και τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι οι δεσμεύσεις τηρούνται και ο διάλογος κυβέρνησης-αγροτών συνεχίζεται.
Γιάννης Στουρνάρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στουρνάρας: Η σύγκρουση με Τσίπρα για Τράπεζα Αττικής και ο κίνδυνος Grexit

Ο Γιάννης Στουρνάρας περιγράφει τη σύγκρουση με την κυβέρνηση Τσίπρα για την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής, τονίζοντας τον εποπτικό ρόλο και την ανεξαρτησία της ΤτΕ. Αναφέρεται επίσης σε 2012 και 2015, Grexit, Ντράγκι και capital controls.