ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει

«Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω» ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη σήμερα το απόγευμα, τοποθετήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χαρακτηριστικά σημείωσε: 

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει. Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά"» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Μηδενική ανοχή στη νέα τρομοκρατία, θα σας οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει στην πόλη για να συμπαρασταθεί στους τραυματίες.
Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργικό: Απολογισμός 6μήνου, Ταμείο Ανάκαμψης & νέες εγκρίσεις

Το Υπουργικό Συμβούλιο, με προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, συζήτησε απολογισμό και προγραμματισμό κυβερνητικού έργου για το 2026, πορεία Ταμείου Ανάκαμψης, αγροτικές ενισχύσεις και νομοσχέδια, ενώ όρισε νέες ηγεσίες σε Άρειο Πάγο και ΝΣΚ.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Εμπιστοσύνη στα Κέντρα Υγείας – Καλύτερο ΕΣΥ για όλους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, τονίζοντας πως η αναβάθμιση των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης βελτιώνει ουσιαστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τους πολίτες.