ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Τσίπρας: Στη δημοσιότητα το μισθωτήριο, προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει και τα δικά του στοιχεία για τα δεκάδες ακίνητα που κατέχει.

Το μισθωτήριο ενοικίασης της εξοχικής κατοικίας δημοσίευσε σε ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας, ασκώντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και προειδοποιώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, «εάν συνεχισθεί η λάσπη».

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει και τα δικά του στοιχεία για τα δεκάδες ακίνητα που κατέχει.

«Υπάρχουν όμως στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή. Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρεία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το ποσόν που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κ. Πέτσα», καταλήγει η ανάρτησή του. 

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10159057792033054

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Ανάγκη μείωσης φόρου στο πετρέλαιο για ανακούφιση των νοικοκυριών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης και ζητά μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για στήριξη των οικογενειών.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Η επιτυχία της κυβέρνησης δεν εξαρτάται από τον Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κρίνεται από το έργο της και πως οι εθνικές επέτειοι θα προστατευθούν από κάθε πρόκληση.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: «Καλά ξεμπερδέματα» σε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, σχολίασε τα εσωκομματικά σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κριθεί πολιτικά και η ΝΔ εστιάζει στα προβλήματα των πολιτών.
Κώστας Ζαχαριάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης: Σημαντική η φράση Φάμελλου-Τσίπρα «δεν θα είμαστε αντίπαλοι»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης υπογράμμισε τη σημασία της κοινής φράσης Φάμελλου και Τσίπρα «δεν θα είμαστε αντίπαλοι», επισημαίνοντας ότι η ενότητα αποτελεί στρατηγικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.