ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Shutterstock

Πτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχαητικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατα πάγια τακτική.

Ζεύγος τουρκικών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως, πέταξε πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 22.000 πόδια στις 16.51 μ.μ.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχαητικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατα πάγια τακτική.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύνορα Ελλάδας Τουρκίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα-Τουρκία: Στο επίκεντρο της 7ης Συνόδου οι τουριστικές συνεργασίες

Στην 7η Σύνοδο της Μεικτής Επιτροπής Τουρισμού Ελλάδας-Τουρκίας στην Αθήνα, συζητήθηκαν η περαιτέρω τουριστική συνεργασία, η ενίσχυση τοπικών οικονομιών και η βιώσιμη διαχείριση προορισμών, με έμφαση σε κοινές προκλήσεις.
Ανανεώσιμη ενέργεια ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Στα 120 GW η αιολική και ηλιακή ενέργεια ως το 2035 με νέες επενδύσεις

Η Τουρκία σχεδιάζει ριζικές αλλαγές στο ενεργειακό της σύστημα, με στόχο τα 120 GW σε ηλιακή και αιολική ενέργεια έως το 2035, με έμφαση σε υπεράκτια αιολικά πάρκα και ετήσιους διαγωνισμούς για επενδύσεις 1.000 MW.
Κωνσταντινούπολη πανοραμική θέα
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών στην Κωνσταντινούπολη για ειρήνη στην περιοχή

Στην Κωνσταντινούπολη συναντώνται υπουργοί Εξωτερικών από οκτώ χώρες ευρωπαϊκές και μεσανατολικές για να συζητήσουν λύσεις στην κρίση στα Στενά του Ορμούζ και τη Μαύρη Θάλασσα, λόγω των συνεχιζόμενων περιφερειακών εντάσεων.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: Προσπαθούμε για ειρήνη, κριτική στον ΟΗΕ από την Τουρκία

Ο Ερντογάν επανέλαβε τη βούληση της Τουρκίας να αναλάβει διπλωματικές πρωτοβουλίες σε διεθνείς κρίσεις, επικρίνοντας τον ΟΗΕ και τη δύναμη των μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας. Συνάντηση ΥΠΕΞ έγινε στην Κωνσταντινούπολη.