ΓΔ: 2587.93 -2.11% Τζίρος: 333.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Κ. Τσουκαλάς: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γ. Ραυτόπουλου

Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Γιώργο Ραυτόπουλο, ιδρυτικό στέλεχος και αγωνιστή του εργατικού κινήματος, που υπηρέτησε ως ευρωβουλευτής και μέλος κορυφαίων οργάνων. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Γιώργο Ραυτόπουλο, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος, πρώην πρόεδρο της ΕΕ και «πρωταγωνιστή των μεγάλων κοινωνικών αγώνων του κόσμου της εργασίας στις δεκαετίες του 1970 και του 1980».

Σύμφωνα με συλλυπητήρια δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσουκαλά, ο Γιώργος Ραυτόπουλος διετέλεσε επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε για την ενδυνάμωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων», επισημαίνεται στη δήλωση, ενώ εκφράζονται συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η επαναφορά 13ης σύνταξης και ΕΚΑΣ δεν είναι λαϊκισμός

Ο Κώστας Τσουκαλάς παρουσίασε τις βασικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους, με έμφαση στην επαναφορά 13ης σύνταξης, στις βελτιώσεις ΕΚΑΣ και επικουρικών, καθώς και στη μείωση εισφοράς αλληλεγγύης και εξάλειψη ανισοτήτων.
Μακάριος Λαζαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο Μ. Λαζαρίδης επιτίθεται χυδαία στη Ν. Γιαννακοπούλου

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Μακάριο Λαζαρίδη για "χυδαία προσωπική επίθεση" στη Νάντια Γιαννακοπούλου σε τηλεοπτικό πάνελ, θεωρώντας υπεύθυνο για το κλίμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τη ΝΔ για τη στάση τους.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Ενάντια σε λαϊκισμό, διαφθορά και οπισθοδρομικές πολιτικές»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη στο MEGANEWS, άσκησε δριμεία κριτική σε Μητσοτάκη και Τσίπρα, κατηγορώντας τους για πολιτική αναξιοπιστία και διαστρέβλωση της ιστορικής πραγματικότητας σχετικά με τα μνημόνια και το έλλειμμα.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Να μη γίνουν τα αδιέξοδα ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ αδιέξοδα της χώρας

Η Αλεξάνδρα Σδούκου υπογράμμισε την ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής ηρεμίας στην Ελλάδα και σχολίασε πως τα γεγονότα στη Γαλλία πρέπει να μας προβληματίσουν, αλλά η Ελλάδα έχει ωριμάσει και δεν κινδυνεύει από παρόμοια αναταραχή.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Ο Ν. Ανδρουλάκης παρουσίασε το όραμα της νέας Αλλαγής

Ο Κώστας Τσουκαλάς επισήμανε στο ΕΡΤnews ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε τη «Νέα Αλλαγή» του ΠΑΣΟΚ, που προτείνει ισχυρό κράτος και κοινωνική προστασία, προσφέροντας εναλλακτική στις πολιτικές της ΝΔ και του λαϊκισμού.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η αλλαγή είναι ανάγκη, μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Αιγάλεω ότι η "Αλλαγή" είναι σήμερα αναγκαία και δικαίωμα, υπογραμμίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ παραμένει βαθιά ριζωμένο στην κοινωνία και ατενίζει το μέλλον με συλλογικό όραμα.