ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ΑΑΔΕ στην οθόνη
Χρήστης πληκτρολογεί σε λάπτοπ με την αρχική σελίδα της ΑΑΔΕ στην οθόνη.

ΑΑΔΕ: Οι νέοι επικεφαλής τριών Γενικών Διευθύνσεων

Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης, Βασιλική Ηλιοπούλου. Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, Ευθύμιος Σαΐτης. Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιωάννης Καββαδάς.

Νέοι επικεφαλής τριών Γενικών Διευθύνσεων τής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) επελέγησαν μέσα από την προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία.

Ειδικότερα, οι νέοι επικεφαλής είναι οι εξής: Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης, Βασιλική Ηλιοπούλου.
Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, Ευθύμιος Σαΐτης.
Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιωάννης Καββαδάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φόροι, φοροδιαφυγή, εφορία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι σημαίνει για τις καταθέσεις η «στενότερη συνεργασία» ΑΑΔΕ και τραπεζών

Η ΑΑΔΕ προχωρά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των φορολογικών ελέγχων, με κεντρικό άξονα της μεταρρύθμισης την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ εφορίας και τραπεζών, ώστε να βελτιωθεί ο έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών και των οικονομικών συναλλαγών.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Δύο κινήσεις για να αποφύγετε τον επιπλέον φόρο εξ αιτίας των τεκμηρίων

Με δύο κινήσεις οι φορολογούμενοι μπορούν ακόμα και στο παραπέντε να γλιτώσουν τους αυξημένους φόρους λόγω των τεκμηρίων, ακόμη και εκείνοι που έχουν υποβάλει ήδη τη φορολογική τους δήλωση και έχει εκδοθεί το εκκαθαριστικό.