Με βαθύτατη θλίψη έγινε γνωστή η απώλεια του επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη - Σπυρίδωνος Τέντε, ενός εξέχοντος λειτουργού της Δικαιοσύνης που υπηρέτησε με αφοσίωση την Ελληνική Θέμιδα. Ο Ιωάννης - Σπυρίδων Τέντες διέγραψε μακρά και διακεκριμένη πορεία, φτάνοντας έως το κορυφαίο αξίωμα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του διακεκριμένου νομικού.
«Εμβληματική στο χώρο της Δικαιοσύνης προσωπικότητα, έχαιρε του σεβασμού και της αναγνώρισης του συνόλου του νομικού κόσμου της χώρας. Με τίμησε με την προσωπική του φιλία και μας συνέδεε η κοινή κερκυραϊκή μας καταγωγή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.
Ο υπουργός πρόσθεσε: «Η Δάφνη και εγώ εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήριά στη σύζυγό του Λία, στην κόρη του Μαρία και στον γιο του Άρη, καθώς και στην ευρύτερη οικογένειά του, τους Λειτουργούς της Θέμιδας».