ΓΔ: 2289.44 0.22% Τζίρος: 288.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
Ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης νίκησε την πρώτη μάχη, σύντομα κοντά μας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ευχήθηκε μέσω Facebook ταχεία ανάρρωση στον Γ. Μυλωνάκη, εκφράζοντας αισιοδοξία για την έκβαση της περιπέτειάς του και απευθύνοντας στήριξη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στον Γ. Μυλωνάκη, σημειώνοντας ότι «σήμερα ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί». Όπως τόνισε, η στιγμή αυτή δεν ήταν δύσκολη μόνο για τους συνεργάτες του, αλλά κυρίως για τη σύζυγο, τα παιδιά και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο κ. Μυλωνάκης θα βγει νικητής από τη δοκιμασία που αντιμετωπίζει, επισημαίνοντας πως οι σκέψεις όλων είναι μαζί του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος είναι δυνατός. Ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη. Τις επόμενες ημέρες θα κερδίσει και τις υπόλοιπες και θα είναι σύντομα κοντά μας και δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας μαζί του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apple Watch στον καρπό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μοναξιά αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις

Μοναξιά σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο βαλβιδικής καρδιοπάθειας, ακόμη και αν συνυπολογιστούν κλασικοί παράγοντες κινδύνου και γενετική, σύμφωνα με έρευνα σε 463.000 άτομα που δημοσιεύθηκε στο Journal of the American Heart Association.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από λιποθυμία στο Μαξίμου. Οι γιατροί εξετάζουν τις επόμενες ενέργειες.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρή κατάσταση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά από ρήξη ανευρύσματος

Ο Γιώργος Μυλωνάκης διαγνώστηκε με ρήξη ανευρύσματος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Στο νοσοκομείο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός.