ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Νίκος Δένδιας και στρατιώτες
Ο Νίκος Δένδιας παρουσιάζει νέες στρατιωτικές στολές του Ελληνικού Στρατού σε επίσημη τελετή.

Ο Ν. Δένδιας επισκέφθηκε τη Διοίκηση Στρατού στη Θράκη

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το Μεγάλο Σάββατο την ΑΣΔΙΘ στην Ξάνθη και ευχαρίστησε τα στελέχη για την προσφορά τους, ανταλλάσσοντας ευχές για το Πάσχα, όπως ανέφερε με ανάρτησή του.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, την έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης (ΑΣΔΙΘ) στην Ξάνθη.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός ανέφερε ότι ευχαρίστησε τα στελέχη της ΑΣΔΙΘ «για την υπηρεσία τους στην πατρίδα και αντάλλαξα ευχές μαζί τους ενόψει του Πάσχα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εισέρχονται στη νέα ψηφιακή εποχή

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε την πρόοδο της Ελλάδας στην τεχνογνωσία αυτόνομων συστημάτων στη θάλασσα, με το MIT TRITON Summer School στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων να εκπαιδεύει δόκιμους και στελέχη με καινοτόμα προγράμματα του MIT.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Μεταρρυθμίσεις στην Άμυνα για ισχυρή και ασφαλή Ελλάδα

Ο Νίκος Δένδιας, στην τελετή εγκαινίων της νέας μονάδας M Technologies στη Βόλο, τόνισε ότι η αμυντική θωράκιση απαιτεί αλλαγές, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει διακηρυγμένη απειλή πολέμου και πληρώνει έλλειμμα στο εξωτερικό ισοζύγιο.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Δένδιας εγκαινιάζει το Κέντρο Μετεκπαίδευσης Εφεδρείας στον Αυλώνα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα παραστεί αύριο στην τελετή έναρξης λειτουργίας του Κέντρου Μετεκπαίδευσης Εφεδρείας, που στεγάζεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στον Αυλώνα.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκσυγχρονίζονται με την Ατζέντα 2030

Ο Ν. Δένδιας τόνισε ότι η «Ατζέντα 2030» στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων με έμφαση στην κυβερνοάμυνα. Χθες εγκαινιάστηκαν νέες εγκαταστάσεις ΔΙΠΛΗΚΥΒ του ΓΕΕΘΑ, παρουσία του Πρωθυπουργού.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονάδα 1864: Η νέα κυβερνοασπίδα της Ελλάδας απέναντι στις απειλές

Εγκαίνια για το νέο κτήριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής – Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ. Ραχοκοκαλιά της Διεύθυνσης η «Μονάδα 1864», ειδική στην κυβερνοασφάλεια αλλά και στη διεξαγωγή επιχειρήσεων κυβερνοπολέμου.