ΓΔ: 2643.45 0.43% Τζίρος: 29.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:02:37
Σημαία ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Παράταση ψηφοφορίας για συνέδρους έως τις 20:00

Παρατείνεται έως τις 20:00 η ψηφοφορία για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ λόγω αυξημένης συμμετοχής, με την προσέλευση να εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τα 150.000 μέλη, αριθμός μεγαλύτερος από της ΝΔ στην αντίστοιχη διαδικασία.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής παρατείνεται μέχρι τις 20:00, λόγω της αυξημένης συμμετοχής των μελών. Την απόφαση έλαβε η αρμόδια επιτροπή ΕΔΕΚΑ, προκειμένου να διευκολυνθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, η μεγάλη προσέλευση αποτελεί «θετικό μήνυμα ενότητας και δυναμικής του ΠΑΣΟΚ». Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, εκτιμάται ότι θα ψηφίσουν περισσότεροι από 150.000 πολίτες-μέλη του κόμματος.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι στην αντίστοιχη εσωκομματική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, είχαν συμμετάσχει 122.000 μέλη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Μάντζος σε εκδήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Μάντζος: Η κυβέρνηση αργεί να καταλάβει πως ηρεμία με Τουρκία δεν αρκεί

Ο Δημήτρης Μάντζος κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερημένη συνειδητοποίηση κινδύνων, επιλεκτική ανάγνωση της ιστορίας και παράλειψη αξιοποίησης της κατοχύρωσης της ΑΟΖ το 2011 επί ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Τέλος στα «ήρεμα νερά» – Ώρα για δράση, όχι αδράνεια

Ο Κώστας Τσουκαλάς της ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πως η Τουρκία, με τα «θαλάσσια πάρκα» στο Αιγαίο, αμφισβητεί τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα ενώ κλιμακώνει τις προκλήσεις. Καλεί σε ενεργητική στρατηγική, ισχυρή διπλωματία και σαφή όρια.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: «Αλλάζει η Παιδεία στην Ελλάδα;»

Αύριο, Κυριακή 23 Αυγούστου στις 20:00, κυκλοφορεί το νέο vidcast του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την Παιδεία στη σειρά «ΠΑΣΟΚ... αρα on sir», με τον Στ. Παραστατίδη να παρουσιάζει τις προτάσεις για ένα ισχυρό δημόσιο σχολείο.
Κυριάκος Πιερρακάκης Eurogroup
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Αν οι βουλευτές μας έκαναν ό,τι ο Μητσοτάκης, ο Πιερρακάκης θα ήταν υπουργός της δραχμής»

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ασκεί δριμεία κριτική στον Κυριάκο Πιερρακάκη για τη στάση του στην πρόωρη αποπληρωμή χρέους, κατηγορώντας τον για πολιτικό θράσος και υπενθυμίζοντας την υπεύθυνη στάση του κόμματος στη διάρκεια της κρίσης.
Μονή Αγίας Αικατερίνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητούν παρέμβαση ΕΕ για τη Μονή Αγ. Αικατερίνης

Τέσσερις ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν από την ΕΕ να παρέμβει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης στην Αίγυπτο στις 23 Αυγούστου, τονίζοντας την ανάγκη σεβασμού των δικαιωμάτων.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Υπάρχει όριο στην ωφέλεια της πρόωρης αποπληρωμής χρέους

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αναφέρει πως η πρόωρη αποπληρωμή χρέους έχει όρια ως προς το όφελος στην ανάπτυξη, ενώ υπενθυμίζει ότι η μείωση χρέους βασίζεται σε υπερπλεονάσματα και υψηλή φορολογία που πλήττει τα χαμηλά και μεσαία στρώματα.