ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει σε εκδήλωση με φόντο επίσημο πανό.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Fake news του Αδ. Γεωργιάδη δείγμα πολιτικής δειλίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον Α. Γεωργιάδη για ατυχές «σόου» και στοχοποίηση γιατρού στο Νοσοκομείο Νίκαιας, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του με ρεπορτάζ. Τον χαρακτηρίζει προβοκάτορα και ψεύτη, στηλιτεύοντας τα fake news και τη στάση του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη, με αφορμή την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Νίκαιας και τη δημόσια αντιπαράθεση με τον γιατρό Δ. Ζιαζιά. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «το άθλιο σόου που επιχείρησε να στήσει ο Α. Γεωργιάδης [...] κατέληξε σε φιάσκο και σε διασυρμό για τον κατ' όνομα υπουργό Υγείας».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικαλείται ρεπορτάζ του MEGA Channel και της δημοσιογράφου Αν. Γιάμαλη, σύμφωνα με το οποίο «το βίντεο που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι κατέχει με τον γιατρό να τον χτυπά, υπάρχει μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει τον υπουργό «προβοκάτορα, ψεύτη και τραμπούκο», προσθέτοντας ότι «να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης που τον όρισε πέρα από Υπουργό Υγείας και αντιπρόεδρο της ΝΔ».

Στην ανακοίνωση γίνεται ακόμη λόγος για «fake news» που, όπως σημειώνεται, «είναι ενδεικτικά της πολιτικής δειλίας αλλά και της ακροδεξιάς του τοποθέτησης». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι «ευτυχώς που υπάρχουν τα video γιατί δεν ξέρουμε που θα έφταναν τα ψέματα της ακροδεξιάς προπαγάνδας».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση θέτει το ερώτημα: «Ως προς τι το παραλήρημα εντός του νοσοκομείου που είδαμε λίγη ώρα αργότερα από τον Γεωργιάδη να απειλεί και να υβρίζει τον ίδιο γιατρό που δεν τον άγγιξε στην είσοδο του νοσοκομείου;».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Εθνικό Κέντρο Άνοιας στο Περιστέρι - Ενίσχυση φροντίδας παντού

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία Εθνικού Κέντρου για την Άνοια στο Περιστέρι, με στόχο ένα πανελλαδικό δίκτυο φροντίδας, εκπαίδευσης, έρευνας και ενημέρωσης για την άνοια και σχετικές διαταραχές.
Λειψοί λιμάνι βάρκες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δωρεάν υγειονομική φροντίδα των Ενόπλων Δυνάμεων σε Ιωάννινα, Αγαθονήσι, Λειψούς

Ολοκληρώθηκε η 4η αποστολή του Κινητού Υγειονομικού Κλιμακίου ΓΕΕΘΑ σε απομακρυσμένες περιοχές Ηπείρου και Αιγαίου. Υγειονομικές ομάδες εξέτασαν 77 κατοίκους σε Ιωάννινα, Αγαθονήσι και Λειψούς με ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Νέο υπόμνημα στην Εισαγγελία για τον ΕΟΔΥ

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε νέο υπόμνημα για τον ΕΟΔΥ στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, τονίζοντας ότι μετά από δύο χρόνια καθυστερήσεων, διαλύεται το «πέπλο προστασίας» γύρω από υποθέσεις ανομίας στον οργανισμό.
Μιλένα Αποστολάκη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Μ. Αποστολάκη στην ΕΕΑ για ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η Μιλένα Αποστολάκη ζητά από την EIOPA παρέμβαση για τη βιωσιμότητα των ισόβιων ασφαλιστηρίων υγείας στην Ελλάδα, τονίζοντας την ανάγκη προστασίας 250.000 ασφαλισμένων και την επανεξέταση της εποπτείας και των αποθεματικών τους.
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο 17χρονος μαθητής που υπέστη ανακοπή στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Ένας 17χρονος μαθητής στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής υπέστη καρδιακή ανακοπή έξω από το Λύκειο. Διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, αλλά δυστυχώς κατέληξε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.
Άρειος Πάγος πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Γ. Μαζωνάκη: Τελείωσε η απολογία γιατρού, στον ανακριτή ο 2ος

Η γιατρός, κατηγορούμενη με τον σύζυγό της για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, έδωσε απολογία σχεδόν οκτώ ωρών αρνούμενη την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πριν φύγει από το ανακριτικό γραφείο το βράδυ.