Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη δημοσιοποίηση video που απεικονίζει αστυνομικούς να προσαγάγουν έναν ιατρό, παρουσιάζοντάς τον δεμένο πισθάγκωνα μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως τόνισε, η εικόνα αυτή «δεν περιποιεί τιμή ούτε στην Ελληνική Αστυνομία ούτε στον Υπουργό Υγείας».
Ο κ. Τσουκαλάς υπογράμμισε ότι «στις δημοκρατίες οι Υπουργοί δεν υποκαθιστούν τη δικαστική εξουσία, ούτε δίνουν εντολές στην Αστυνομία», επισημαίνοντας την ανάγκη σεβασμού της θεσμικής διάκρισης των εξουσιών.
Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι «τα στημένα show του εξυπηρετούν έναν μόνο σκοπό: να δημιουργήσουν τεχνητές πολώσεις και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «αποκάλυψη ότι κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έχει διαγραφεί, ελέγχεται για απόκρυψη 10.000.000 ευρώ».
«Να θολώσουν την επικαιρότητα», πρόσθεσε, «για να μην επανέλθουν στη δημόσια συζήτηση οι ευθύνες ενός Πρωθυπουργού, που έσπευσε να κρυφτεί πίσω από το άρθρο 86 για να μην παραπεμφθούν κορυφαίοι Υπουργοί του για ένα σκάνδαλο, του οποίου ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την έκταση και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες».