ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Κ. Τσουκαλάς: Show Γεωργιάδη για αποπροσανατολισμό από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατακρίνει το βίντεο με δεμένο ιατρό μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη, θεωρώντας το υποτιμητικό για την Αστυνομία και τον Υπουργό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη δημοσιοποίηση video που απεικονίζει αστυνομικούς να προσαγάγουν έναν ιατρό, παρουσιάζοντάς τον δεμένο πισθάγκωνα μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως τόνισε, η εικόνα αυτή «δεν περιποιεί τιμή ούτε στην Ελληνική Αστυνομία ούτε στον Υπουργό Υγείας».

Ο κ. Τσουκαλάς υπογράμμισε ότι «στις δημοκρατίες οι Υπουργοί δεν υποκαθιστούν τη δικαστική εξουσία, ούτε δίνουν εντολές στην Αστυνομία», επισημαίνοντας την ανάγκη σεβασμού της θεσμικής διάκρισης των εξουσιών.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι «τα στημένα show του εξυπηρετούν έναν μόνο σκοπό: να δημιουργήσουν τεχνητές πολώσεις και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «αποκάλυψη ότι κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έχει διαγραφεί, ελέγχεται για απόκρυψη 10.000.000 ευρώ».

«Να θολώσουν την επικαιρότητα», πρόσθεσε, «για να μην επανέλθουν στη δημόσια συζήτηση οι ευθύνες ενός Πρωθυπουργού, που έσπευσε να κρυφτεί πίσω από το άρθρο 86 για να μην παραπεμφθούν κορυφαίοι Υπουργοί του για ένα σκάνδαλο, του οποίου ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την έκταση και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Βίντεο για τη λειψυδρία και τη «χαμένη ευκαιρία» του Ελλάδα 2.0

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εγκαινιάζει σειρά σποτ «Ελλάδα 2.0» με πρώτο θέμα τη λειψυδρία, τονίζοντας την απουσία κυβερνητικού σχεδιασμού και την ανεκμετάλλευτη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης για την αντιμετώπιση της κρίσης νερού.
Σημαία Ηνωμένων Εθνών
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Το ξέσπασμα του Έμπολα απειλεί την Αφρική με απώλειες 3,6 δισ. δολαρίων

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί πως το ξέσπασμα του Έμπολα μπορεί να κοστίσει στην Αφρική έως 3,6 δισ. δολάρια και εκατοντάδες χιλιάδες δουλειές, με 1.307 κρούσματα και 377 νεκρούς στη ΛΔ Κονγκό, ενώ απειλεί και γειτονικές χώρες.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΔΙΕΘΝΗ

Έμπολα: Έως 3,6 δισ. δολάρια το κόστος για την Αφρική, λέει ο ΟΗΕ

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί πως το ξέσπασμα του Έμπολα ίσως κοστίσει στην Αφρική έως 3,6 δισ. δολάρια και να χαθούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, ενώ κινδυνεύει να προκαλέσει και σοβαρή αναπτυξιακή κρίση.
Καύσωνας καλοκαίρι ήλιος
ΔΙΕΘΝΗ

Ευρωπαϊκός καύσωνας: 95 εκατ. άτομα σε θερμοκρασίες πάνω από 35°C

Ο καύσωνας υποχωρεί, αλλά πάνω από 95 εκατ. Ευρωπαίοι, κυρίως σε ανατολή και νότο, θα βιώσουν θερμοκρασίες άνω των 35°C σήμερα. Για 260 εκατ. πολίτες, οι μέγιστες θα ξεπεράσουν τους 30°C, σύμφωνα με ανάλυση του AFP.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Εμπιστοσύνη στα Κέντρα Υγείας – Καλύτερο ΕΣΥ για όλους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, τονίζοντας πως η αναβάθμιση των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης βελτιώνει ουσιαστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τους πολίτες.