ΓΔ: 2632.28 -0.07% Τζίρος: 103.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:09:40
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Κ. Τσουκαλάς: Show Γεωργιάδη για αποπροσανατολισμό από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατακρίνει το βίντεο με δεμένο ιατρό μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη, θεωρώντας το υποτιμητικό για την Αστυνομία και τον Υπουργό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη δημοσιοποίηση video που απεικονίζει αστυνομικούς να προσαγάγουν έναν ιατρό, παρουσιάζοντάς τον δεμένο πισθάγκωνα μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως τόνισε, η εικόνα αυτή «δεν περιποιεί τιμή ούτε στην Ελληνική Αστυνομία ούτε στον Υπουργό Υγείας».

Ο κ. Τσουκαλάς υπογράμμισε ότι «στις δημοκρατίες οι Υπουργοί δεν υποκαθιστούν τη δικαστική εξουσία, ούτε δίνουν εντολές στην Αστυνομία», επισημαίνοντας την ανάγκη σεβασμού της θεσμικής διάκρισης των εξουσιών.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι «τα στημένα show του εξυπηρετούν έναν μόνο σκοπό: να δημιουργήσουν τεχνητές πολώσεις και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «αποκάλυψη ότι κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έχει διαγραφεί, ελέγχεται για απόκρυψη 10.000.000 ευρώ».

«Να θολώσουν την επικαιρότητα», πρόσθεσε, «για να μην επανέλθουν στη δημόσια συζήτηση οι ευθύνες ενός Πρωθυπουργού, που έσπευσε να κρυφτεί πίσω από το άρθρο 86 για να μην παραπεμφθούν κορυφαίοι Υπουργοί του για ένα σκάνδαλο, του οποίου ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την έκταση και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδειο γραφείο νοσοκομείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία ΙΣΑ για την αυξημένη εξάπλωση του ιού Δυτικού Νείλου στην Αττική

Ο ΙΣΑ καλεί τους αρμόδιους φορείς να ενισχύσουν τα μέτρα πρόληψης λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική, επισημαίνοντας την ανάγκη έγκαιρης και συστηματικής διαχείρισης των κουνουπιών.
Κουνούπι στο δέρμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ιός του Δυτικού Νείλου αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα υγείας

Ο ιός του Δυτικού Νείλου είναι από τις σημαντικότερες αναδυόμενες λοιμώξεις στην Ευρώπη. Η σοβαρή νευρολογική νόσος αφορά λιγότερο από 1% των περιπτώσεων, αλλά σχετίζεται με μεγάλη θνητότητα και μακροχρόνιες επιπλοκές.
σημαία Βόρειας Μακεδονίας
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου στη Βόρεια Μακεδονία

Πέντε θανάτους από τον ιό του Δυτικού Νείλου ανακοίνωσαν οι αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, με τουλάχιστον 43 κρούσματα ως τώρα και μαζικούς ψεκασμούς ενάντια στα κουνούπια, ενώ αυξάνονται οι νοσηλείες τις τελευταίες εβδομάδες.
Θερμόμετρο και ήλιος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας στην Ελλάδα: Ποιες περιοχές πλήττονται από υψηλές θερμοκρασίες

Η Ελλάδα βιώνει τον πρώτο ισχυρό καύσωνα του καλοκαιριού με εκτεταμένη διάρκεια. Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Κεντρική Μακεδονία αναμένεται να σημειώσουν τα υψηλότερα θερμόμετρα, με θερμοκρασίες άνω των 40°C έως τα μέσα της εβδομάδας.
Σημαία Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό
ΔΙΕΘΝΗ

16.000 δόσεις εμβολίου Έμπολα έφτασαν στο αεροδρόμιο Κινσάσα

Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έφθασαν 16.250 δόσεις του εμβολίου Ervebo, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί 5.290 κρούσματα Έμπολα και 2.516 θάνατοι. Το εμβόλιο εγκρίθηκε μόνο για το στέλεχος Ζαΐρ, όχι για το Μπουντιμπουγκιό.
Κουνούπι του Νείλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παγκόσμια Ημέρα κατά Κουνουπιών: Επιχειρησιακή δράση στην Αν. Αττική

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών, τονίζει τη σημασία της πρόληψης και της καθημερινής δράσης και υλοποιεί πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών με τακτικές και έκτακτες παρεμβάσεις.