ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νίκος Δένδιας στην Βουλή
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Δένδιας: Ονοματοδοσία πτερύγων στη μνήμη δύο αξιωματικών νοσηλευτικής

Ο Ν. Δένδιας παρέστη στην ονοματοδοσία κτιρίων διαβίωσης στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, στη μνήμη Γλυκερίας Μεμεκίδου και Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη που έχασαν τη ζωή τους σε αποστολή εκτός συνόρων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας παρέστη την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στην τελετή ονοματοδοσίας των κτιρίων διαβίωσης της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Τα κτίρια έλαβαν τις ονομασίες «Πτέρυγα Υποναυάρχου (ΥΝ) Γλυκερίας Μεμεκίδου ΠΝ» και «Πτέρυγα Υποπτεράρχου (ΥΝ) Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη».

Με ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο κ. Δένδιας σημείωσε: «Φόρος τιμής στις δύο αποφοίτους της ΣΑΝ, οι οποίες στερήθηκαν το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή τους, στο πλαίσιο αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας εκτός των συνόρων».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονάδα 1864: Η νέα κυβερνοασπίδα της Ελλάδας απέναντι στις απειλές

Εγκαίνια για το νέο κτήριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής – Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ. Ραχοκοκαλιά της Διεύθυνσης η «Μονάδα 1864», ειδική στην κυβερνοασφάλεια αλλά και στη διεξαγωγή επιχειρήσεων κυβερνοπολέμου.
Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Δένδιας εγκαινιάζει το νέο κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας θα παρευρεθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 19:00, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της ΔΙΠΛΗΚΥΒ στο στρατόπεδο «Παπάγου», δωρεά του Ιδρύματος Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Νίκου Δένδια με την πρώην υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την πρώην υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Catherine Colonna, και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος στο πλαίσιο των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας-Γαλλίας.