ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
Φώτο: SOOC

Συνάντηση Κ. Τασούλα με αντιπροσωπεία του Σωματείου «Ελίζα» στο Προεδρικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας συναντήθηκε με το Σωματείο «Ελίζα», ενημερώθηκε για τις δράσεις τους υπέρ της προστασίας των παιδιών και επαίνεσε το έργο τους στην πρόληψη της κακοποίησης και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Σωματείου «Ελίζα», με επικεφαλής την Πρόεδρό του Μαρίνα Καρέλλα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Καρέλλα ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες του Σωματείου που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών και τη λειτουργία των πέντε Μονάδων Φροντίδας σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Ο κ. Τασούλας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ενημέρωση και εξήρε το έργο του «Ελίζα» στην πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης και παραμέλησης παιδιών. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των ανηλίκων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιπρόεδρος του Σωματείου «Ελίζα» Ιλεάνα Μακρή και η Διευθύντρια Ξένια Παπασταύρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τασούλας: Στήριξη στον εμβολιασμό κατά γρίπης και πνευμονιόκοκκου

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας υποδέχθηκε την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και τόνισε τη σημασία του εμβολιασμού κατά γρίπης και πνευμονιόκοκκου για την πρόληψη και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση ΑΠΘ για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτητή Κτηνιατρικής

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ επισημαίνουν ότι η περίοδος διακοπών βοήθησε στον περιορισμό επαφών μετά το κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτητή. Έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.