ΓΔ: 2694.96 -1.16% Τζίρος: 326.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Χρήστος Δήμας πορτραίτο

Επίσκεψη πολιτικής ηγεσίας Υποδομών στο εργοτάξιο Μετρό Γραμμή 4

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 09:30 ο Υπ. Υποδομών Χ. Δήμας, ο Υφ. Ν. Ταχιάος και ο Γ.Γ. Δ. Αναγνώπουλος θα επισκεφθούν το εργοτάξιο της Γραμμής 4 του Μετρό στον «Φρέαρ Ευαγγελισμός» όπου θα παρουσιαστεί ο μετροπόντικας «Αθηνά».

Το εργοτάξιο της Γραμμής 4 του Μετρό στον «Φρέαρ Ευαγγελισμός» θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, στις 09.30 π.μ., ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας. Μαζί του θα βρίσκονται ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η «Αθηνά» – ένας από τους δύο μετροπόντικες που υλοποιούν τη Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας – θα αποκαλυφθεί στο φρέαρ του Ευαγγελισμού, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπουλντόζα κατασκευαστικό έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέα γέφυρα στον Λουδία με ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Εγκρίθηκε η κατασκευή νέας γέφυρας στο Λουδία με 5,8 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας. Το έργο, που θα ολοκληρωθεί το 2029, θα βελτιώσει την οδική ασφάλεια και θα περιλαμβάνει οδική αναβάθμιση και υποδομές αποχέτευσης.
Χρήστος Δήμας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οριστικός ανάδοχος για οδικά έργα Θεσσαλονίκη-Έδεσσα και Δράμα-Αμφίπολη

Προχωρούν δύο σημαντικά οδικά έργα σε Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία: αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για Θεσσαλονίκη-Έδεσσα και Δράμα-Αμφίπολη, με την έγκριση οικονομικών προσφορών από το Υπουργείο Υποδομών.
Σάκης Αρναούτογλου ομιλία Ευρωκοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Αρναούτογλου: Ερώτηση στην Κομισιόν για ακριβά διόδια σε ελληνικούς δρόμους

Ερώτηση στην Κομισιόν κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Αρναούτογλου, για τα υψηλά διόδια σε συγχρηματοδοτούμενους οδικούς άξονες, επισημαίνοντας τις επιπτώσεις για κατοίκους, επαγγελματίες και αγρότες.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Πρωταγωνιστικός ο ρόλος Σουφλιά στον Ε65

Ο Κωστής Χατζηδάκης τίμησε τον Γ. Σουφλιά για τη συμβολή του στον Ε65, του οποίου ολοκληρώνεται το τελευταίο τμήμα. Παράλληλα, ανακοίνωσε επισκέψεις σε μεγάλα έργα στη Θεσσαλία, με έμφαση στη μερική εκτροπή του Αχελώου.