ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:57:00
Νίκος Δένδιας ομιλία

Ο Ν. Δένδιας για το ρόλο της Ινδίας στην ελληνική καινοτομία & τεχνολογία

Ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Άμυνας, μίλησε στο 1ο «The India-EU Forum» στο Νέο Δελχί για τη συμβολή της Ινδίας στην ελληνική αμυντική καινοτομία, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στο Χ. Η επίσκεψή του διαρκεί ως τις 9 Φεβρουαρίου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο 1ο «The India-EU Forum» στο Νέο Δελχί, αναφέρθηκε στις προοπτικές της ευρωπαϊκής άμυνας και στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ινδία στο ελληνικό αμυντικό οικοσύστημα καινοτομίας και τεχνολογίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Δένδια στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο Έλληνας υπουργός συνόδευσε τη δήλωσή του με φωτογραφίες από το συνέδριο, επισημαίνοντας τη σημασία της ενίσχυσης των στρατηγικών δεσμών Ελλάδας - Ινδίας.

Ο υπουργός πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ινδία έως και τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας στους τομείς άμυνας και τεχνολογίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογραφή Κοινής Διακήρυξης Στρατηγικής Συνεργασίας EΛΚΑΚ-ΜΙΤ παρουσία Δένδια

Υπεγράφη στη Βοστώνη Διακήρυξη Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ ΕΛΚΑΚ και MIT Sea Grant, παρουσία του Νίκου Δένδια. Τη συμφωνία υπέγραψαν οι Μ. Τριανταφυλλου και Μ. Βασιλικός, παρουσία της προξένου Ελένης Πορίχη.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΚΑΚ – MIT: Στρατηγική συνεργασία για τη θαλάσσια ρομποτική

Στη Βοστώνη υπογράφηκε Κοινή Διακήρυξη Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ ΕΛΚΑΚ και MITSG, παρουσία του Νίκου Δένδια. Η συνεργασία αφορά τη θαλάσσια ρομποτική, εκπαίδευση και δημιουργία υποδομών στην Ελλάδα.
Φρεγάτα ΠΝ εν πλω
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολεμικό Ναυτικό: Έως 200 μέρες στη θάλασσα τα στελέχη μετά τις αλλαγές

Το ΥΠΕΘΑ προσανατολίζεται σε όριο 200 ημερών ετησίως για τη θητεία πληρωμάτων του Π.Ν. στη θάλασσα, με αυξημένη αποζημίωση αν υπερβούν το όριο λόγω αναγκών, σύμφωνα με τον Ν. Δένδια. Στόχος η βελτίωση των συνθηκών υπηρεσίας.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Ο μετασχηματισμός Ενόπλων Δυνάμεων είναι αναγκαίος για την ασφάλεια

Ο Ν. Δένδιας τόνισε στο Cyber Greece 2026 ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μετασχηματίζονται σε ενιαίο δίκτυο άμυνας, με διασύνδεση αισθητήρων και άμεση αντίδραση. Επεσήμανε τον κίνδυνο υβριδικών απειλών και τη σημασία της πληροφορίας.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις ΗΠΑ ο Ν. Δένδιας για συναντήσεις με ειδικούς ρομποτικής και AI

Στη Βοστώνη βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ MITSG και ΕΛΚΑΚ, ενώ θα συναντηθεί με τον καθηγητή Γ. Βέλμαχο για τη δημιουργία Κέντρου Τραύματος στο 401 ΓΣΝΑ.
Ντόρα Μπακογιάννη
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η τράπεζα που διώχνει πελάτες, ποιος σεΐχης έρχεται στην Αθήνα και η Ντόρα

Ο σεϊχης-διάδοχος που έρχεται στην Αθήνα, ο πέμπτος... πόλος διώχνει πελάτες, ο προσεκτικός Δένδιας, οι αιχμές της Ντόρας, οι στάσιμες επενδυτικές ακινήτων και οι πρόωρες αποπληρωμές της Credia.