ΓΔ: 2229.59 -1.37% Τζίρος: 232.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:11
Χρήστος Δήμας πορτραίτο
Ο Χρήστος Δήμας σε επίσημη εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επισκέπτεται τη Θεσσαλία την Παρασκευή

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας και ο γ.γ. Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος θα επισκεφθούν εργοτάξια οδικών αποκαταστάσεων σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias, την Παρασκευή 6/2/2026.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026, εργοτάξια αποκατάστασης οδικών υποδομών στη Θεσσαλία. Οι υποδομές αυτές είχαν υποστεί ζημιές από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias».

Τον υπουργό θα συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Δημήτρης Αναγνώπουλος, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του Γραφείου Τύπου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Δήμας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν τα εργοτάξια του ΒΟΑΚ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, επιθεώρησε έργα του ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο, ανακοινώνοντας πρόοδο και βελτιώσεις στην οδική ασφάλεια και κυκλοφορία. Τόνισε τη σημασία για τους Κρητικούς, ενώ ο Στ. Αρναουτάκης στάθηκε στη συνεργασία και στα νέα τοπικά αιτήματα.
Κατασκευαστικό έργο εργοτάξιο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη δίνουν τα μεγάλα έργα υποδομών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλο πρόγραμμα υποδομών σε όλη τη χώρα, με στόχο την ενίσχυση της γεωστρατηγικής θέσης της Ελλάδας και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς διαδρόμους, που προωθούν οικονομία, ενέργεια και ασφάλεια.
Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Εγκρίθηκε το Master Plan του λιμένα Πατρών, ώθηση σε επενδύσεις

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι η έγκριση του Master Plan του λιμένα Πατρών ανοίγει τον δρόμο για επενδύσεις, ανάπτυξη υποδομών και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης αύριο σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο, Μ. Τρίτη 7 Απριλίου στις 12:30, σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την οδική ασφάλεια, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Γλυφάδας.
Υπουργός σε συνάντηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μενδώνη: Πρώτο βήμα για την αποκατάσταση του Σταθμού Καρυάς

Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Καρυάς παραχωρήθηκε στο ΥΠΠΟ για να αποκατασταθεί ως τόπος ιστορικής μνήμης, με την στήριξη Κυρανάκη. Στόχος η ανάδειξη της ναζιστικής θηριωδίας και η διατήρηση της συλλογικής μνήμης για τις νέες γενιές.