ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Έμβλημα ΓΣΕΕ
Το έμβλημα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας σε νεοκλασικό κτίριο.

Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο για μένα

Ο Γιάννης Παναγόπουλος, πρόεδρος της ΕΕ, δήλωσε πως δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο εναντίον του και σύντομα θα φανεί. Για τη δέσμευση λογαριασμών του τόνισε πως δεν έχει πλήρη ενημέρωση και θα τοποθετηθεί όταν το κρίνει.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, δήλωσε πως «δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεμπτό εναντίον μου και αυτό θα αποδειχθεί», κατά την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Στην επιτροπή είχε παρουσιάσει τη θέση της Συνομοσπονδίας σχετικά με το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών, ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει λάβει πλήρη ενημέρωση για το ζήτημα και διευκρίνισε πως θα τοποθετηθεί όταν το κρίνει σκόπιμο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Κουτσούμπας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Σύνταγμα μεγάλο συλλαλητήριο συνδικάτων και εργατικών κέντρων ενάντια στο νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις. Οι διαδηλωτές ζητούν την απόσυρσή του και δηλώνουν αλληλεγγύη στους αγρότες που καταφθάνουν στην Αθήνα.
Νίκη Κεραμέως στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στη Βουλή για νομοσχέδιο Κεραμέως: Η αντιπολίτευση ζητά απόσυρση

Με ένταση ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για την ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων. Η αντιπολίτευση ζήτησε απόσυρση, η Κεραμέως μίλησε για δύο διακριτά ζητήματα και η ΝΔ το απέρριψε.
Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών

Την Τρίτη 17 Μαρτίου συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπ. Υποδομών για τον εκσυγχρονισμό μεταφορών, με αλλαγές στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, τα πρατήρια καυσίμων και τη λειτουργία εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης.
Αύξηση κερδών επενδύσεων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΕΑ: Προτάσεις για απλούστευση αδειοδοτήσεων και λιγότερη γραφειοκρατία

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ) κατέθεσε προτάσεις στη διαβούλευση για το νέο πλαίσιο άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων, ζητώντας λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη ψηφιακή διασύνδεση.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκρίθηκε στην Επιτροπή η ενεργειακή σύμβαση Ελλάδας-CHEVRON

Η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ενέκρινε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις συμφωνίες Ελλάδας με Chevron και HELLENiQ Energy για υδρογονάνθρακες σε Νότια Κρήτη και Πελοπόννησο. Ο υπουργός τις χαρακτήρισε «καθοριστικό βήμα».