ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φωτό: ΑΠΕ

Μητσοτάκης: Όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας

«Μαζί θα τα καταφέρουμε» ανέφερε στο μήνυμά του στο twitter και στο facebook ο πρωθυπουργός, ενώ στο σχετικό βίντεο αναφέρονται τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε απόψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω των κοινωνικών δικτύων, αναρτώντας παράλληλα και σχετικό βίντεο όπου περιγράφεται πολύ συνοπτικά το "Σχέδιο-Γέφυρα" της κυβέρνησης συνολικού ύψους 24 δισ. ευρω για την ανάταξη της οικονομίας.

«Μαζί θα τα καταφέρουμε» ανέφερε στο μήνυμά του στο twitter και στο facebook ο πρωθυπουργός, ενώ στο σχετικό βίντεο αναφέρονται τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

«Όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας», τονίζει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα-γέφυρα «μας οδηγεί στην ασφάλεια του αύριο».

 

https://www.facebook.com/34848567724/videos/702383650548622/

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα προχωρήσει, σταθερές τιμές σε 2.000 προϊόντα

Στη σκιά της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η πολιτική βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν. Ενώ ανακοίνωσε σταθερές τιμές σε 2.000 προϊόντα και έκτακτο επίδομα 150€ ανά παιδί.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρόδος: Νέο Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας Εργασίας στα Δωδεκάνησα

Ιδρύεται στη Ρόδο το Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Δωδεκανήσου, ικανοποιώντας αίτημα της τοπικής κοινωνίας και εργαζομένων. Το νέο τμήμα ενισχύει την προστασία της υγείας και ασφάλειας στην περιοχή.