ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε δημόσια τοποθέτηση για τα οικονομικά θέματα της Ελλάδας.

Παρουσίαση του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής από Χατζηδάκη και Σκέρτσο

Ο Κ. Χατζηδάκης και ο Α. Σκέρτσος θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της κυβέρνησης το 2025 και το νέο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Μποδοσάκη, στις 11 το πρωί.

Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου για το προηγούμενο έτος, καθώς και η παρουσίαση του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής για το τρέχον έτος, θα αποτελέσουν το βασικό θέμα της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Κατά το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο του 2025, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, οι κ.κ. Χατζηδάκης και Σκέρτσος είχαν εισηγηθεί το σχετικό θέμα. 

Όπως είχε ανακοινώσει τότε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρουσίασε τις βασικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο έτος, καθώς και τα σημαντικότερα επιτεύγματα της κυβέρνησης.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος είχε αναφερθεί στις κύριες προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου για το 2026, τόσο σε επίπεδο νομοθεσίας όσο και σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Η συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μποδοσάκη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Στόχος εξαγωγές 70 δισ. ευρώ ως το 2030

Ο Κ. Χατζηδάκης, στη συνέλευση του ΣΕΒΕ, τόνισε πως η ελληνική οικονομία γίνεται διαρκώς πιο εξωστρεφής, με το νέο παραγωγικό μοντέλο να υλοποιείται σταθερά και την επιτυχία να ανήκει τόσο στους πολίτες όσο και στην κυβέρνηση.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Δεν θα ανταγωνιστούμε την αντιπολίτευση σε παροχολογία

Ο Κωστής Χατζηδάκης παρουσιάζει στη RealNews τους τέσσερις βασικούς πυλώνες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας τη σταθερότητα, την ασφάλεια και το σχέδιο για τη νέα εποχή της Ελλάδας έως το 2030.
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Νέα μέτρα φοροελαφρύνσεων θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, προανήγγειλε νέες φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ, άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη δημοσιονομική σταθερότητα.