ΓΔ: 2273.73 -0.09% Τζίρος: 240.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Παύλος Γερουλάνος ομιλία
Φώτο: SOOC

Γερουλάνος: Ανοιχτή συνάντηση πολιτών και κοπή πίτας στις 20/1 στο Caravel

Ανοιχτή συνάντηση πολιτών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας οργανώνει ο Παύλος Γερουλάνος την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Caravel, κοντά στη στάση μετρό «Ευαγγελισμός».

Ανοιχτή συνάντηση πολιτών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Α’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 18:30, στο ξενοδοχείο Caravel.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί ευκαιρία για ανταλλαγή ευχών και συζήτηση με τους πολίτες, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ξενοδοχείου Caravel, κοντά στη στάση μετρό «Ευαγγελισμός», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της επαφής με τους πολίτες και η διαμόρφωση κλίματος αισιοδοξίας για το νέο έτος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κιμμπερλι Γκιλφόιλ πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ συναντήθηκε με Γερουσιαστές των ΗΠΑ

Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ συναντήθηκε με Αμερικανούς Γερουσιαστές στην Αθήνα, συζητώντας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, την αμυντική συνεργασία και τις πρόσφατες κοινές επιτυχίες των δύο χωρών.
Βάρκα με μετανάστες στο Αιγαίο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση να μη δικαιολογεί τα ναυάγια ως τυχαία

Η Νέα Αριστερά καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη τραγωδία προσφύγων σε ναυάγια, και κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτικές αποτροπής αντί διάσωσης. Ζητά άμεση, πλήρη διερεύνηση στα πρόσφατα ναυάγια Χίου και Κρήτης και απόδοση ευθυνών.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Θα πει η κυβέρνηση αλήθεια για την διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Ο Κώστας Τσουκαλάς ζητά από την κυβέρνηση αναλυτικές εξηγήσεις και σαφές χρονοδιάγραμμα για τη διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου, σχολιάζοντας αντιφατικές κυβερνητικές δηλώσεις και υπογραμμίζοντας τη σημασία του έργου για ΕΕ και γεωπολιτική σταθερότητα.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Ορόσημο της Ιστορίας η Απελευθέρωση των Ιωαννίνων

Ο Νίκος Δένδιας ανέφερε πως η απελευθέρωση των Ιωαννίνων το 1913 είναι κορυφαίο ορόσημο της νεότερης ιστορίας και 113 χρόνια μετά τιμούμε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη σημαία στην Ήπειρο.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία αποδοχή στη Βουλή για το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη» και τους 6 άξονες

Η Βουλή ενέκρινε με ευρεία στήριξη το νομοσχέδιο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης για την αναμόρφωση της πολιτικής προστασίας, που προβλέπει νέο σύστημα διοίκησης συμβάντων και αντιμετώπιση πυρκαγιών και καταστροφών.