ΓΔ: 2517.84 1.01% Τζίρος: 315.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Φώτο: SOOC

Κωνσταντοπούλου σε Κακλαμάνη: Ζητά ενημέρωση της Βουλής για τη Βενεζουέλα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικοινώνησε με τον Νικήτα Κακλαμάνη ζητώντας ενημέρωση της Βουλής για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικοινώνησε το βράδυ της Πέμπτης με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ζητώντας ενημέρωση για το αν υπάρχει προγραμματισμός ή αίτημα της κυβέρνησης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα.

Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και τη σύλληψη του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του. Το ενδιαφέρον της κας. Κωνσταντοπούλου επικεντρώθηκε στην επίσημη ενημέρωση της Βουλής για τις διεθνείς εξελίξεις.

Όπως ανέφερε σε σχετική δήλωση-ανάρτησή της, ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός ούτε κυβερνητικό αίτημα για ενημέρωση του κοινοβουλίου. 

Σε συνέχεια αυτής της απάντησης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπέβαλε επίσημο αίτημα για σύγκληση της Βουλής, το οποίο θα αποσταλεί και εγγράφως.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πηγή: Facebook Ζωής Κωνσταντοπούλου

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρία Κορίνα Ματσάδο συγκέντρωση
ΔΙΕΘΝΗ

Βενεζουέλα: Η Ματσάδο αρνείται διάλογο με την αμερικανόφιλη κυβέρνηση

Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο, Νομπελίστρια Ειρήνης και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, τόνισε πως δεν θα συμμετέχει στον διάλογο μεταξύ αντιπολίτευσης και κυβέρνησης Ροδρίγκες που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ τον Αύγουστο.
Νικολάς Μαδούρο πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Στις 1 Ιουνίου 2027 η δίκη του Νικολάς Μαδούρο στη Νέα Υόρκη

Η δίκη του Νικολάς Μαδούρο για διακίνηση ναρκωτικών θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2027 στη Νέα Υόρκη, ενώ η σύζυγός του, Σίλια Φλόρες, κατηγορείται επίσης. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες εις βάρος τους.
Σημαίες ΗΠΑ Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Δεν θα αποτρέψουν την επιστροφή της Ματσάδο στη Βενεζουέλα

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν εμποδίζει την επιστροφή της Μαρία Κορίνα Ματσάδο στη Βενεζουέλα, τόνισε ο Λουίς Μέντες, διευκρινίζοντας όμως πως θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν θα συλληφθεί μετά την επιστροφή της.
Σύνορα Βραζιλίας Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

Στο Καράκας Αμερικανός στρατηγός για τον συντονισμό βοήθειας στα θύματα

Αμερικανικό στρατιωτικό απόσπασμα με επικεφαλής τον υποστράτηγο Τζάραρντ έφτασε στο Καράκας για να συντονίσει την αμερικανική βοήθεια στα θύματα των σεισμών, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης Southcom.
Μάρκο Ρούμπιο ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Άμεση αποστολή διασωστών στη Βενεζουέλα μετά τον σεισμό

Οι ΗΠΑ θα στείλουν άμεσα ομάδες διάσωσης και ανθρωπιστική βοήθεια στη Βενεζουέλα, που επλήγη από ισχυρούς σεισμούς με τουλάχιστον 32 νεκρούς, ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο, τονίζοντας τη στήριξη στον λαό της χώρας.