ΓΔ: 2364.02 0.72% Τζίρος: 162.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:36:42
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
Ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ως κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Δήλωση Μαρινάκη για τη στάση αντιπολίτευσης στις εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε πως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμενόμενη λόγω των σχέσεών του με το καθεστώς Μαδούρο, ενώ επέκρινε και το ΠΑΣΟΚ για αποσιώπηση του δικτατορικού χαρακτήρα του καθεστώτος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε πως η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμενόμενη, λαμβάνοντας υπόψη τις μακροχρόνιες σχέσεις του κόμματος με το καθεστώς Μαδούρο.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, η ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΠΑΣΟΚ προκαλεί ερωτήματα, καθώς δεν γίνεται καμία αναφορά στον "δικτατορικό χαρακτήρα του καθεστώτος Μαδούρο", όπως έχουν επισημάνει Ευρωπαίοι ηγέτες και αξιωματούχοι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, "η ρηχότητα και οι ιδεοληψίες φαίνεται να κυριαρχούν έναντι της υπευθυνότητας που απαιτούν οι περιστάσεις".

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος ομιλία βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Φάμελλος: Επικίνδυνη η πολιτική Τραμπ και η στάση Μητσοτάκη

Ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105.5» πως η παράνομη επέμβαση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα αυξάνει την παγκόσμια ανασφάλεια και χαρακτήρισε επικίνδυνη για τη χώρα μας τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Μαρινάκη για τη στάση αντιπολίτευσης στις εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε πως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμενόμενη λόγω των σχέσεών του με το καθεστώς Μαδούρο, ενώ επέκρινε και το ΠΑΣΟΚ για αποσιώπηση του δικτατορικού χαρακτήρα του καθεστώτος.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ερωτήματα για την απουσία της Κεραμέως μετά το δυστύχημα στα Τρίκαλα

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηλιτεύει την απουσία της υπουργού Εργασίας μετά το εργατικό δυστύχημα στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα, ρωτώντας πού βρίσκεται η Νίκη Κεραμέως και αν έχει κάτι να δηλώσει.
Ντέλσι Ροντρίγκες Βενεζουέλα
ΔΙΕΘΝΗ

Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες σε Ματσάδο - «Μείνε στην Ουάσιγκτον»

Η προσωρινή πρόεδρος Βενεζουέλας Ντέλσι Ροδρίγκες κάλεσε τους «εξτρεμιστές» της αντιπολίτευσης, όπως τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο, να μείνουν στην Ουάσιγκτον, μετά τη στήριξή της στη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Μαδούρο.
Σημαίες ΗΠΑ Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρούμπιο: Σύντομα ξανά αμερικανική διπλωματία στη Βενεζουέλα

Η νέα ηγεσία της Βενεζουέλας, μετά τη σύλληψη του Μαδούρο σε αμερικανική επιχείρηση, επιδιώκει στενότερες σχέσεις με τις ΗΠΑ, υπογράφοντας συμφωνίες και προωθώντας μεταρρυθμίσεις υπό αμερικανική πίεση.