ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:22:16
Αντώνης Σαμαράς πορτρέτο
Ο Αντώνης Σαμαράς με αυστηρή έκφραση, σε εκδήλωση.

Σαμαράς: Αναγκαία η επανεξέταση του κλεισίματος 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε επανεξέταση της απόφασης για το κλείσιμο 204 ΕΛΤΑ, τονίζοντας ότι αποδυναμώνει το αίσθημα κρατικής παρουσίας, ειδικά στην επαρχία και τις ακριτικές περιοχές

Την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ επισημαίνει με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Όπως τονίζει, ο συμβολισμός αυτής της κίνησης υπερβαίνει κατά πολύ τα όποια λογιστικά σχέδια μιας επιχείρησης, ειδικά σε μια περίοδο που η ελληνική επαρχία και ιδιαίτερα η ακριτική Ελλάδα αναζητά λύσεις απέναντι στο φαινόμενο της εγκατάλειψης.

Ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι οι αρμόδιοι πρέπει να αντιληφθούν πως μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους σε ολόκληρη τη χώρα, επηρεάζοντας ακόμα περισσότερο τους πιο αδύναμους πολίτες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάυλος Μαρινάκης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Αυστηρότερο πλαίσιο οπλοκατοχής και εντατικοί έλεγχοι

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών για επίδομα θέρμανσης, ΕΛΤΑ, ακρίβεια και στεγαστικό. Διευκρίνισε πως το επίδομα, από 100-1.200 ευρώ, δίνεται με απλή ψηφιακή αίτηση, είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο.
Αντώνης Σαμαράς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλα επικοινωνία

Ο Αντώνης Σαμαράς επικρίνει την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο αγροτικό, τονίζοντας πως «δεν είναι όλα επικοινωνία, υπάρχει και η κοινωνία». Προειδοποιεί για συνέπειες σε ακρίβεια και ύπαιθρο.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Kριτική στην κυβέρνηση για το κλείσιμο 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ

Από τα ΕΛΤΑ Πυλαίας, ο Σωκράτης Φάμελλος κατήγγειλε την κυβέρνηση για το κλείσιμο 204 καταστημάτων, μίλησε για «σκάνδαλο» στη διαχείριση, «χρυσές αμοιβές» στελεχών και εκποίηση περιουσίας των Ταχυδρομείων.
Λογότυπο ΕΛΤΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δηλώνουν ότι δεν υπάρχει θέμα αυξήσεων στα στελέχη

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει ζήτημα αυξήσεων στα στελέχη και ότι η πολιτική αμοιβών θα επανεξεταστεί μόνο μετά τον μετασχηματισμό και τη σταθεροποίηση....
Αλέξης Τσίπρας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τσακαλώτος ειρωνεύεται Τσίπρα, οι γάμοι της Dimand και οι «μεταρρυθμίσεις»

Ο Ευκλ. Τσακαλώτος ειρωνεύεται τον «πεφωτισμένο ηγέτη» Τσίπρα, το IRR των γάμων, οι αυταπάτες για τη μεταρρύθμιση των ΕΛΤΑ (και όχι μόνο...), κράτος ανέκδοτο και οι δωρεές σε στρατιωτικά νοσοκομεία.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση σύγκληση Επιτροπών για αιφνίδιο κλείσιμο 48 καταστημάτων ΕΛΤΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά κατεπείγουσα συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής, μετά το ξαφνικό κλείσιμο 48 καταστημάτων ΕΛΤΑ, απαιτώντας σαφείς εξηγήσεις και ενημέρωση για τον σχεδιασμό νέων λουκέτων.