ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Παραμένει πρόεδρος ο Αλ. Κωστόπουλος στον Σύνδεσμο Οικονομικών Διευθυντών

Μετά τις αρχαιρεσίες στον ΣΕΟΔΙ επανεξελέγη πρόεδρος του συνδέσμου ο κ. Αλ. Κωστόπουλος. Ο ΣΕΟΔΙ είναι ένας επιστημονικός και επαγγελματικός οργανισμός με στόχο την αναβάθμιση του οικονομικού management στη χώρα μας

Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου των Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ), επανεξελέγη παμψηφεί ο κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος.

Ο ΣΕΟΔΙ, που είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού International Association of Financial executive Institutes, είναι ένας επιστημονικός και επαγγελματικός οργανισμός με στόχο την αναβάθμιση του οικονομικού management στη χώρα μας, αλλά και την επαγγελματική συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του.

Με τα συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις του, έχει συμβάλει στην αναβάθμιση του ρόλου των Οικονομικών Διευθυντών στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και στην εποικοδομητική συνεργασία του με τους θεσμικούς φορείς της χώρας μας. Πολλές από τις εισηγήσεις του ΣΕΟΔΙ προς τα αρμόδια υπουργεία, έγιναν νόμος του κράτους.

Ο ίδιος ο κ. Κωστόπουλος, ως μέλος της επιτροπής για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος της χώρα μας, εκπροσωπώντας τον ιδιωτικό τομέα, συνέβαλε στον τομέα αυτό, αφού οι προτάσεις του, υιοθετήθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Κωστόπουλος, ως πρόεδρος του ΣΕΟΔΙ, έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διάφορα διεθνή οικονομικά συνέδρια, προβάλλοντας το οικονομικό management της χώρας μας στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει Οικονομκός και Γενικός Διευθυντής για πολλά χρόνια σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, κυρίως ξενοδοχειακές, όπως το ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, έχει οργανώσει εξ αρχής το ξενοδοχείο SOFITEL, κ.λπ. Είναι συγγραφέας του βιβλίου κοινωνικού προβληματισμού «Πορεία Εθνικής Ευθύνης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Βολές κατά κυβέρνησης για προσωπικά δεδομένα και αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος Σωκράτης Φάμελλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων, άσκησε κριτική στον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης και παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δουδωνής: Αντισυνταγματική ρύθμιση στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Δουδωνής, εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε αίτημα αντισυνταγματικότητας στη διάταξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κατηγορώντας την κυβέρνηση για απόπειρα χειραγώγησης της ψήφου μέσω ενός ασαφούς και καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενίσχυση ΕΛΑΣ για καταπολέμηση οργανωμένου εγκλήματος στη Βουλή

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι η νέα διάταξη ενισχύει την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της φοροδιαφυγής, διευκολύνοντας την αστυνομία και εξασφαλίζοντας συνεργασία με την ΑΑΔΕ και άμεση ενημέρωση εισαγγελικών αρχών.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται την αποτυχία της με επιδόματα

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγόρησε στη Βουλή τον πρωθυπουργό για απουσία και κυβερνητική κρίση, τονίζοντας τα άδικα μέτρα και τις πρακτικές υπέρ των ολιγαρχών στο νομοσχέδιο για την ενεργειακή κρίση.
Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε πλειοψηφικά η τροπολογία για δάνεια του Νόμου Κατσέλη

Έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομίας για μέτρα κατά της ενεργειακής κρίσης και ρυθμίσεις για εισόδημα και οφειλές. Αύριο συζητείται στην Ολομέλεια. ΝΔ υπέρ, ΚΚΕ κατά, τα άλλα κόμματα επιφυλάχθηκαν.
Κτίριο Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερψηφίστηκε επί της Αρχής το ν/σ του Υπ. Οικονομίας - Έρχονται βελτιώσεις

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τα μέτρα κατά της ενεργειακής κρίσης και τις μισθολογικές/φορολογικές ρυθμίσεις. Η ΝΔ ψήφισε υπέρ, ΚΚΕ κατά, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.