ΓΔ: 2214.86 1.20% Τζίρος: 67.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:53:44
ΔΕΔΔΗΕ
Φώτο: ΔΕΔΔΗΕ

ΔΕΔΔΗΕ: Πώς προχωράει η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Αττική

Στις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών απασχολούνται περισσότεροι από 300 τεχνικοί (συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και συνεργαζόμενων εργολάβων) με 120 οχήματα και μηχανήματα έργου.

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής που έχει διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, από χθες το βράδυ τέθηκαν εκτός λειτουργίας 2 γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή και σήμερα το πρωί άλλες 2 γραμμές, (συνολικά 4) που τροφοδοτούν 210 υποσταθμούς, επηρεάζοντας περίπου 15.000 καταναλωτές.

Επίσης, με τα έως τώρα δεδομένα, έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης αντικατάστασης 100 περίπου στύλων Μέσης και Χαμηλής Τάσης και εξαρχής κατασκευής 5 Υποσταθμών Μέσης Τάσης λόγω ολικής καταστροφής.

Έως το μεσημέρι σήμερα επανηλεκτροδοτήθηκαν 90 υποσταθμοί επιτυγχάνοντας την επανηλεκτροδότηση 6.700 καταναλωτών.

«Όπως προκύπτει από την έως αυτή τη στιγμή επιθεώρηση του Δικτύου, στα σημεία που έχει επιτραπεί η πρόσβαση στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν νέες ζημιές, εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα θα επανηλεκτροδοτηθούν περίπου άλλοι 90 υποσταθμοί», αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Στις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών απασχολούνται περισσότεροι από 300 τεχνικοί (συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και συνεργαζόμενων εργολάβων) με 120 οχήματα και μηχανήματα έργου, τα οποία εργάζονται πυρετωδώς σε όλα τα σημεία που είναι δυνατή η πρόσβαση, καθώς έως και αυτή την ώρα συνεχίζεται το έργο της κατάσβεσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέφανος Παπασταύρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Μέτρα για τη σταθερότητα του ηλεκτρικού συστήματος

Σύσκεψη για την ομαλή ηλεκτροδότηση ενόψει Πρωτομαγιάς έγινε στο ΥΠΕΝ με συμμετοχή ΡΑΑΕΥ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ και του υπουργού Παπασταύρου, ο οποίος τόνισε τη λήψη μέτρων για τη σταθερότητα του συστήματος ενόψει πιθανής χαμηλής κατανάλωσης.
Κυριάκος Πιερρακάκης Εκδήλωση
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Προσγείωση» Πιερρακάκη, το ΥΠΟΙΚ γλυκοκοιτά τις τράπεζες και ο ΔΕΔΔΗΕ

Ο Μ. Λεπιδάκης «προσγειώνει» τον Κ. Πιερρακάκη, τα μερίσματα ΔΕΔΔΗΕ σε ΔΕΗ - Macquarie, που ψάχνει λεφτά η κυβέρνηση για τη στήριξη νοικοκυριών - επιχειρήσεων, «ζήτημα τιμής» για την Credia και τα σχέδια Φουρλή για την Trade Estates.
Καλώδια μεταφοράς ρεύματος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Δραστική επιδείνωση στις συνδέσεις ρεύματος, σχεδόν 2 μήνες αναμονής

Περίπου 38 εργάσιμες ημέρες αναμονής για μια νέα σύνδεση το 2024 από 28 το 2022. Στις 102 ημέρες η αναμονή απο 33 το 2022 για έργα παραλαγής δικτύου. Κρίσιμη η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου. «Τρέχουν» οι επενδύσεις μέσω Ταμείου Ανάκαμψης.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη σπείρας που παρίστανε υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ ή λογιστές με 40 απάτες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες προσποιούμενη υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ ή λογιστές. Σε επιχείρηση στο Ζεφύρι συνελήφθησαν 6 μέλη, ενώ κατασχέθηκε το «τηλεφωνικό κέντρο» της οργάνωσης.