ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
Ασθενοφόρο Citroën του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Ελλάδα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Άρμα μάχης παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη στην περιοχή του Ωρωπού

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής όταν το αρματοφόρο που συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και πήγαινε με ταχύτητα μόνον 20 χιλιομέτρων παρέσυρε την άτυχη γυναίκα.

Θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα σήμερα στις 9 το πρωί στον Ωρωπό, με θύμα μια 70χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να περάσει τον δρόμο επί της λεωφόρου Αθηνών 15 και παρασύρθηκε από άρμα μάχης που συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων». Η 70χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής όταν το αρματοφόρο που συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και πήγαινε με ταχύτητα μόνον 20 χιλιομέτρων παρέσυρε την άτυχη γυναίκα. Η 70χρονη πετάχτηκε μπροστά στο όχημα – πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν άκουσε τις συστάσεις των αστυνομικών που προπορεύονταν της στρατιωτικής φάλαγγας – προσπαθώντας να διασχίσει τον δρόμο. Το στρατιωτικό όχημα την παρέσυρε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να βρει τραγικό θάνατο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διάδρομος νοσοκομείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη ΕΚΑΠΥ εντάσσονται τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Στη Βουλή ψηφίστηκαν ρυθμίσεις του ΥΠΕΘΑ για την ένταξη των στρατιωτικών νοσοκομείων στην Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Υ.), με στόχο πιο αποτελεσματικές και σύγχρονες διαδικασίες προμηθειών.
Κάψουλες φαρμακευτικά σκευάσματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει την εκτέλεση συνταγών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Με νέα ΚΥΑ, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι οικογένειές τους θα μπορούν να εκτελούν συνταγές στα συμβεβλημένα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, με ενιαία ηλεκτρονική διαδικασία και ίδιους όρους.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Βίντεο για τη λειψυδρία και τη «χαμένη ευκαιρία» του Ελλάδα 2.0

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εγκαινιάζει σειρά σποτ «Ελλάδα 2.0» με πρώτο θέμα τη λειψυδρία, τονίζοντας την απουσία κυβερνητικού σχεδιασμού και την ανεκμετάλλευτη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης για την αντιμετώπιση της κρίσης νερού.
Σημαία Ηνωμένων Εθνών
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Το ξέσπασμα του Έμπολα απειλεί την Αφρική με απώλειες 3,6 δισ. δολαρίων

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί πως το ξέσπασμα του Έμπολα μπορεί να κοστίσει στην Αφρική έως 3,6 δισ. δολάρια και εκατοντάδες χιλιάδες δουλειές, με 1.307 κρούσματα και 377 νεκρούς στη ΛΔ Κονγκό, ενώ απειλεί και γειτονικές χώρες.