ΓΔ: 1419.21 0.87% Τζίρος: 43.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Επ. Ανταγωνισμού: Αναζητεί νέους επιστήμονες για πρακτική άσκηση

Η πρακτική άσκηση αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά το πέρας των εννέα μηνών, οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωσης της άσκησης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, με τις αιτήσεις να έχουν ξεκινήσει για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στο νομικό ή οικονομικό τομέα του ελεύθερου ανταγωνισμού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες:

  • Oικονομικής επιστήμης (ιδίως εκείνοι με κατεύθυνση λογιστικής, βιομηχανικής οργάνωσης (IO) και οικονομετρίας)
  • Πληροφορικής (data scientists – επιθυμητή εξειδίκευση στον χειρισμό και στην ανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές, αλλά και απόφοιτοι με δημιουργικό πνεύμα για ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφιστικής και διαχείρισης συστημάτων Content Management Systems)
  • Νομικής κατεύθυνσης (με επιθυμητή ειδίκευση στο δίκαιο του ελεύθερου ανταγωνισμού σε περίπτωση κατοχής μεταπτυχιακού τίτλου)
  • Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Βιβλιοθηκονομίας

να υποβάλλουν έως και την Παρασκευή 14/10/2022, στην ηλ/κή διεύθυνση [email protected], σχετική αίτηση (συνημμένο υπόδειγμα) , η οποία θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών.

Ο προβλεπόμενος χρόνος έναρξης της πρακτικής άσκησης είναι αρχές Νοεμβρίου. Μετά το πέρας της άσκησης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωσης της άσκησης στην Επιτροπή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΗΕΑ: Διαμαρτυρία για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της ΑΥΓΗΣ

«Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και κατά το παρελθόν αλλά συνάντησαν τη σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων και τα όποια σχέδια αναστολής της έκδοσης ματαιώθηκαν» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει το καθημερινό φύλλο της Αυγή, συνεχίζεται η κυριακάτικη έκδοση

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Κλείνει από αύριο το καθημερινό φύλλο της Αυγής. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν του Αγίου Πνεύματος στον ιδιωτικό τομέα

Παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί η ημέρα του Αγίου Πνεύματος πρόσθετη εορτή αργία για μία επιχείρηση, αυτή λειτουργήσει εφέτος κατ' εξαίρεση, τότε οι εργαζόμενοι που απασχολούνται δικαιούνται προσαύξηση 75%.