ΓΔ: 1341.23 -6.27% Τζίρος: 219.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Leading Minds: Φεστιβάλ Ηγεσίας με 300 ομιλητές και 50.000 συμμετοχές

Το συνέδριο πραγματοποιείται μεταξύ 12 και 20 Φεβρουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους με μια απλή εγγραφή στη σελίδα της διοργάνωσης.

Με φιλοδοξία να υποστηρίξει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την γνώση τους σε θέματα του «επιχειρείν» και της καθημερινότητάς τους, να διευρύνουν την αντίληψή τους για τους νέους τομείς που εξερευνά η ανθρωπότητα πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 20 Φεβρουαρίου το Leading Minds, το μεγαλύτερο συνέδριο - φεστιβάλ Ηγεσίας που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το συνέδριο θα προβάλλεται διαδικτυακά για 9 ολόκληρες μέρες σε ζωντανή ροή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους με μια απλή εγγραφή στη σελίδα της διοργάνωσης. Θα είναι διαδραστικό καθώς θα δίνεται η δυνατότητα υποβολής ζωντανών ερωτήσεων στους περισσότερους από τους 300 ομιλητές από την Ελλάδα και από άλλες 8 χώρες που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους κλάδους της ηγεσίας, της επιχειρηματικότητας, της προσωπικής ανάπτυξης, της οικογένειας, της υγείας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών το συνέδριο, με την Generation Y να έχει αναλάβει τον ρόλο του digital transformation partner,  θα to παρακολουθούσουν περισσότερα από 50.000 άτομα, ενώ σε βάθος εξαμήνου θα ανατρέξουν στις παρουσιάσεις που θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο άνω των 200.000 ατόμων. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Φεστιβάλ, θα ακολουθήσουν και άλλες μικρότερες ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως το CEO’s Day στις 12 Μαρτίου με την συμμετέχει διευθύνοντων σύμβουλων από την χώρα μας που θα μοιραστούν αληθινές ιστορίες έμπνευσης και ηγεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://leadingminds.gr/

Βίντεο διοργάνωσης:

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θερμότερος Ιούλιος των τελευταίων 80 ετών ήταν ο φετινός στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο φετινός Ιούλιος στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε από μεγάλα διαστήματα με υψηλές τιμές θερμοκρασίας για πολλές ημέρες, ξεπερνώντας και τα επίπεδα του Ιούλιου του 2012.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, τοπικά μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 34-35 βαθμούς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώδεκα φυτείες κάνναβης εντοπίστηκαν στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου

Aπό τους χώρους των φυτειών κατασχέθηκαν πλήθος πειστηρίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τα αντίστοιχα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιεύθυνσεων Ασφάλειας Χανίων και Ρεθύμνου.