ΓΔ: 2632.17 -0.08% Τζίρος: 177.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Shutterstock

Αραιές νεφώσεις με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα αναμένονται την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021. Ομίχλες έως το πρωί και προς το βράδυ. Σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, στα πελάγη και κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις, ενώ ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Κυκλάδες και Βόρεια Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Ιόνιο θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 22, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 9 έως 23, στη Στερεά από 8 έως 22, στην Πελοπόννησο από 10 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 24, στις Κυκλάδες από 9 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 25 και στην Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 και προς το βράδυ 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματισθούν ομίχλες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμόμετρο και ήλιος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 41°C στη Σκάλα Μεσσηνίας η υψηλότερη θερμοκρασία στην Πελοπόννησο

Θερμοκρασίες άνω των 41°C καταγράφηκαν σήμερα στην Πελοπόννησο, με τη Σκάλα Μεσσηνίας να φτάνει τους 41,5°C. Σε 118 σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου σημειώθηκαν μέγιστες θερμοκρασίες πάνω από 37°C.
Κορλεόνε Ιταλίας τοπίο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα από αύριο σε όλη τη χώρα

Νέο κύμα καύσωνα πλήττει από Δευτέρα την Ιταλία, με θερμοκρασίες πάνω από 40°C σε Σικελία, Σαρδηνία και Απουλία. Υψηλή υγρασία και δύσκολες νύχτες αναμένονται κυρίως στη νότια και κεντρική χώρα έως το τέλος της εβδομάδας.
Φωτιά στην Αττική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς αύριο σε αρκετές περιοχές

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) προβλέπεται αύριο σε Αττική (και Κύθηρα), Κυκλάδες, νησιά Βορείου Αιγαίου, καθώς και σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη ΓΓΠΠ.
Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριάκη 23 Αυγούστου 2026

Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας αναμένεται ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα δυτικά τμήματα του νομού δυτικοί με ίδιες εντάσεις.