ΓΔ: 2138.14 0.26% Τζίρος: 241.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Πλημμύρα σε δρόμο
Αυτοκίνητο οδηγεί μέσα σε μεγάλη πλημμύρα λόγω έντονης βροχόπτωσης σε αστικό δρόμο.

Κλειστό το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού στην Ασπροβάλτα λόγω κακοκαιρίας

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 380ο χλμ της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Ασπροβάλτας, λόγω έντονης κακοκαιρίας.

Προβλήματα έχει δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση αργά το απόγευμα της Παρασκευής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η πυροσβεστική έχει δεχθεί 30 κλήσεις, εκ των οποίων, 26 για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και 4 για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία, στην περιοχή Ζαγκλιβέρι του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από υπερχείλιση ρέματος.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 380ο χλμ της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Ασπροβάλτας (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και τα οχήματα εκτρέπονται προς την παλιά εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης), στο 14ο χλμ της επαρχιακής οδού Ρεντίνας-Λαγκαδά δήμου Βόλβης, στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά-Βόλβης, ύψος Ευαγγελισμού δήμου Βόλβης, στο 90ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, από τον κόμβο Αεροδρομίου έως τον κόμβο Ρυσίου.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου - Φαναρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου και στην επαρχιακή οδό Κιλκίς - Καρτερών στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κάτω Ποταμιάς, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς - Σεβαστού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σεβαστού αλλά και στην επαρχιακή οδό Κιλκίς - Μεταξοχωρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Τερπύλου.

Στην Πιερία, στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας - Αγ. Σπυρίδωνα. Στην Χαλκιδική στο 1ο χιλιόμετρο σε οδό που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με την επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών - Σιθωνίας, στο 1ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Καλυβών - Γερακινής, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Ορμύλιας - Βραστάμων, στο 10,5 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλλικράτειας - Μουδανιών και σε δημοτική οδό (ιρλανδική διάβαση) στην Ολυμπιάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε φορτηγό με φορτίο ψυκτικού υγρού

Φορτηγό που μετέφερε ψυκτικό υγρό τυλίχτηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ασσήρου. Για την κατάσβεση επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ο οδηγός είναι καλά, άγνωστα τα αίτια της φωτιάς.
λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Η Περιφέρεια ζητά να αναλάβει το έργο σύνδεσης του λιμανιού

Ο Κώστας Γιουτίκας τόνισε τη σημασία έργων όπως η αναβάθμιση της Εγνατίας Οδού και οι αστικές αναπλάσεις στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο δήμαρχος Αγγελούδης πρότεινε μητροπολιτικό πάρκο 120 στρεμμάτων στη ΔΕΘ.
Διόδια Εγνατίας Οδού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μειωμένη κίνηση στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό

Η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Πολυμύλου προς Θεσσαλονίκη, γίνεται με δυσκολία λόγω εργασιών. Παρά το περιστασιακό άνοιγμα των διοδίων, σημειώνονται καθυστερήσεις και κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Δόμνα Μιχαηλίδου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβολή της επίσκεψης Μιχαηλίδου στη Θεσσαλονίκη λόγω δυσμενούς καιρού

Λόγω των ισχυρών ανέμων στη Θεσσαλονίκη, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής, Δόμνας Μιχαηλίδου, για τα εγκαίνια κοινωνικών κατοικιών για ευάλωτα νοικοκυριά.