ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:27:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δίωξη για εμπρησμό εκ προθέσεως στο Κρυονέρι σε βάρος 43χρονου

Ο συλληφθείς διώκεται για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση.

Κακουργηματικού βαθμού ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου που συνελήφθη χθες για τη φωτιά στο Κρυονέρι.

Ο συλληφθείς διώκεται για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση. Επιπλέον η δίωξη σε βάρος του περιλαμβάνει και τα τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή βεγγαλικών.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

Παράλληλα δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε και σε βάρος της γυναίκας που συνελήφθη για την φωτιά στο Πεδίον του Άρεως. Η κατηγορούμενη θα δικαστεί στο Αυτόφωρο για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο σε πράγματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στις Π.Ε Χανίων, Λακωνίας και σε Κύθηρα

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες.