ΓΔ: 2277.6 -1.15% Τζίρος: 709.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Train
Shutterstock

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια τρένου και προαστιακού

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με απόφαση του δικαστηρίου κρίθηκαν παράνομες κι έτσι κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια τρένου και προαστιακού.

Αναστέλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις σε τρένο και προαστιακό και κανονικά θα δρομολογηθούν όλα τα δρομολόγια σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. 

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με απόφαση του δικαστηρίου (είχαν προσφύγει οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κρίθηκαν παράνομες.

Επίσης, η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

λιμάνι Πάτρας αεροφωτογραφία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορεία διαμαρτυρίας στην Πάτρα για τα 3 χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη

Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας για τα θύματα των Τεμπών έγινε με συμμετοχή εργαζομένων, φορέων, φοιτητών και πολιτών. Το σύνθημα ήταν «Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε», με αιτήματα δικαιοσύνης και ασφάλειας στις συγκοινωνίες.
Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τροποποιήσεις σε λεωφορεία-Μετρό λόγω κινητοποιήσεων για Τέμπη

Χωρίς λεωφορεία μένει σήμερα για ώρες η Θεσσαλονίκη λόγω στάσεων εργασίας του ΟΑΣΘ για την επέτειο των Τεμπών, ενώ έξι σταθμοί του μετρό κλείνουν προσωρινά από τις 10 π.μ. με εντολή της αστυνομίας.
Σύγκρουση τρένων Τέμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία χρόνια από τα Τέμπη: Εκδηλώσεις μνήμης και απεργίες διαμαρτυρίας

Τρία χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με 57 νεκρούς, σωματεία και φορείς διοργανώνουν πανελλαδικές απεργίες και συγκεντρώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας σε πολλές πόλεις, ζητώντας ασφαλείς μεταφορές και δικαιοσύνη.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ωράριο λειτουργίας των μέσων μεταφοράς για σήμερα

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς μετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις για τα τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο σε σιδηρόδρομο και Προαστιακό σήμερα.