ΓΔ: 2260.67 0.04% Τζίρος: 183.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: ΑΠΕ

ΣΥΡΙΖΑ: H κυβέρνηση μοιράζει ευθύνες για δικά της λάθη σε υγειονομικούς

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση «μπροστά στον πανικό για την απώλεια ελέγχου έχει αρχίσει να μοιράζει ευθύνες για τις δικές της εγκληματικές επιλογές στους υγειονομικούς και στην Επιτροπή των ειδικών».

«Στην χώρα της ‘ατομικής ευθύνης' τα κυβερνητικά στελέχη συνεχίζουν να μην ευθύνονται για τίποτα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη ότι «χθες ο κ. Κοντοζαμάνης όταν ρωτήθηκε για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, που με βάση καταγγελίες έχουν φτάσει το 80%, επέρριψε με θρασύτητα ευθύνες στους γιατρούς».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση «μπροστά στον πανικό για την απώλεια ελέγχου έχει αρχίσει να μοιράζει ευθύνες για τις δικές της εγκληματικές επιλογές στους υγειονομικούς και στην Επιτροπή των ειδικών». «Από εκεί που υποκριτικά τους χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια τους, τώρα ετοιμάζονται να τους καθίσουν στο εδώλιο και να τους ενοχοποιήσουν για τους χιλιάδες θανάτους», σημειώνει, για να σχολιάσει ότι πρόκειται για «άλλη μια ένδειξη ότι έχουμε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που ούτε θέλει ούτε μπορεί να οργανώσει την άμυνα της κοινωνίας απέναντι στην πανδημία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβόλιο και ένεση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη: Ευθύνη της κυβέρνησης ο εμβολιασμός κατά του αφθώδους πυρετού

Η Νίκη κατηγορεί την κυβέρνηση για πλήρη έλλειψη σχεδίου κατά του αφθώδους στη Λέσβο, τονίζοντας την αδράνεια και την απουσία κτηνιάτρων, ενώ καταλογίζει ευθύνες για το χάος που επικρατεί στον αγροτικό τομέα του νησιού.
Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Οι πολιτικοί απατεώνες δεν γνωρίζουν όρια ή ηθική»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στις δηλώσεις Γεωργιάδη περί «μεθόδευσης» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κατηγορεί την κυβέρνηση για στοχοποίηση όσων ελέγχουν την εξουσία και κάνει λόγο για πολιτικά ανήθικη και επικίνδυνη στάση.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση στοχοποιεί την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αντί απαντήσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη για αμφισβήτηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, επειδή ερευνά υποθέσεις που αφορούν βουλευτές της ΝΔ, τονίζοντας πως η κυβέρνηση στοχοποιεί τους ελεγκτικούς θεσμούς αντί να δώσει απαντήσεις.