ΓΔ: 2509.1 1.12% Τζίρος: 119.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:35:36
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Υπ. Περιβάλλοντος: Επείγουσα καταγραφή ετοιμόρροπων κτισμάτων​

Επιστολή σε όλους τους Δήμους της χώρας να αποστείλουν στο ΥΠΕΝ, το αργότερο ως και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, κατάλογο των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων και κατασκευών.

Επείγουσα επιστολή προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος απέστειλε εχθές ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δημήτρης Οικονόμου, για την αποστολή καταλόγου επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων και κατασκευών, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των άμεσων πρωτοβουλιών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ετοιμόρροπων κτισμάτων.

Το αίτημα καλεί όλους τους Δήμους της χώρας να αποστείλουν στο ΥΠΕΝ, το αργότερο ως και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, κατάλογο των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων και κατασκευών, που βρίσκονται εντός των διοικητικών τους ορίων, με αναγραφή της ακριβούς διεύθυνσης αυτών, προκειμένου το υπουργείο σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) να προχωρήσει σε σχετική αυτοψία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Εθνική υπόθεση η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, ανέδειξε τον γεωστρατηγικό ρόλο της Ελλάδας, τη σημασία των κρίσιμων πρώτων υλών και την ανάγκη αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου με σεβασμό στο περιβάλλον.
Στέφανος Παπασταύρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Η τυφλή βία δεν τρομοκρατεί τη Δημοκρατία

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση σε σπίτια στελεχών της ΝΔ, τονίζοντας ότι η βία δεν τρομοκρατεί τη Δημοκρατία και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Κομβική η συνεργασία Ελλάδας-Ινδίας και η ανάπτυξη IMEC

Συνάντηση είχαν οι υπουργοί Ενέργειας Ελλάδας και Εμπορίου Ινδίας στο ΥΠΕΝ, όπου συζήτησαν για τη συνεργασία στην ενέργεια, τον διάδρομο IMEC και τον ρόλο της Ελλάδας στην περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια.
Στέφανος Παπασταύρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Ώρα αποφάσεων στην ΕΕ για δίκτυα και διασυνδέσεις

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, τόνισε στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ ότι τα δίκτυα και οι διασυνδέσεις είναι κρίσιμα για ασφάλεια, ανταγωνιστικότητα και προσιτές τιμές.