Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του, ο 52χρονος γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, μετά τη σύλληψή του στα Βόρεια Προάστια. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν πληροφορίες από τις ΗΠΑ οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων παιδιών στην κατοχή του.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει το κακούργημα της παιδικής πορνογραφίας, τόσο μέσω πληροφοριακών συστημάτων όσο και με άλλους τρόπους, με τη χρήση ανήλικων μικρότερων των 12 ή 15 ετών, κατ' εξακολούθηση.
Κατά την απολογία του ενώπιον της 16ης Τακτικής Ανακρίτριας, ο γυναικολόγος φέρεται να αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου υλικού στα ψηφιακά του μέσα.