ΓΔ: 2587.93 -2.11% Τζίρος: 333.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σφύρα δικαστηρίου

Ο δικηγόρος Αλεξανδρής σταματά να εκπροσωπεί τη γιατρό για τον θάνατο Μαζωνάκη

O δικηγόρος Νικόλαος Αλεξανδρής σταματά να εκπροσωπεί τη γιατρό που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, αναφέροντας ότι οι συνθήκες δεν επιτρέπουν πλέον την εκπροσώπησή της από το γραφείο του.

Τη διακοπή της εκπροσώπησης της κατηγορουμένης για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη ανακοίνωσε ο δικηγόρος Νικόλαος Γ. Αλεξανδρής. Η εξέλιξη αυτή γνωστοποιήθηκε με σχετική δήλωσή του, φέρνοντας νέα δεδομένα στην υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Ο κ. Αλεξανδρής είχε αναλάβει πρόσφατα την υπεράσπιση της προσωρινά κρατούμενης γιατρού, μετά την παραίτηση των προηγούμενων συνηγόρων της, Νίκου Αγαπηνού και Τέλλου Αγαπηνού. Οι τελευταίοι έχουν πλέον αναλάβει την υπεράσπιση του έτερου κατηγορούμενου γιατρού στην υπόθεση.

Στη δήλωσή του ο κ. Αλεξανδρής επισημαίνει: «Κατόπιν συνεννόησης με την εντολέα μου ιατρό, αποφασίστηκε η διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας, καθόσον οι τρέχουσες συνθήκες της υποθέσεως καθιστούν αδύνατη την εκπροσώπηση της από το δικηγορικό μας γραφείο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Άδειο σχολικό θρανίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομάκρυνση εκπαιδευτικού για παρενόχληση ανήλικης μετά από ένσταση της ΕΑΔ

Οριστική παύση επιβλήθηκε σε εκπαιδευτικό, μετά από ΕΔΕ που διαπίστωσε επανειλημμένη λεκτική και σωματική παρενόχληση μαθήτριας σε γυμνάσιο, έπειτα από αναφορά της μητέρας και ένσταση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.
Κωνσταντίνος Τασούλας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΠτΔ στην παρουσίαση τόμου για τα 50 χρόνια ΕΣΔΑ και 75 χρόνια Συμβούλιο Ευρώπης

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας θα παραστεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 10:30 στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα χαιρετίσει την παρουσίαση τόμου για τα 50 χρόνια Ε.Σ.Δ.Α. και τα 75 χρόνια Συμβουλίου της Ευρώπης.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήλος: Σύλληψη 27χρονου για διαρρήξεις και απόπειρες σε παγκάρια εκκλησιών

Στη σύλληψη 27χρονου στη Μήλο προχώρησε η αστυνομία, καθώς φέρεται να διέπραξε έξι κλοπές ή απόπειρες σε παγκάρια εκκλησιών μέσα σε 15 ώρες. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 400 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις όπλων

Δύο αλλοδαποί, 20 και 21 ετών, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για πρόκληση σωματικών βλαβών σε 27χρονο με ξύλα και σίδερο, καθώς και για παραβάσεις όπλων. Η επίθεση έγινε μαζί με ακόμα δύο ομοεθνείς τους, οι οποίοι διαφεύγουν.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλός κατηγορείται για απειλές με όπλο πολεμικών τεχνών σε βουλευτή στο γραφείο της

Η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας συνέλαβε 56χρονο που απείλησε με νουντσάκου στο γραφείο της βουλευτού Χάνα Μπίζλι, λίγες ημέρες μετά από σοβαρή επίθεση σε άλλη βουλευτή. Κατηγορείται για απειλητική συμπεριφορά.