ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Βιομηχανικό κτίριο εξωτερικά

Δήμος Σαλαμίνας: Ανοιχτή η Αίθουσα «Μπόγρη» για φιλοξενία πολιτών

Το Δημαρχείο Σαλαμίνας λειτουργεί ως χώρος προσωρινής φιλοξενίας για όσους επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά. Η Αίθουσα «Μπόγρη» είναι ανοιχτή και παρέχεται νερό και βασική υποστήριξη στους πολίτες.

Το Δημαρχείο Σαλαμίνας έχει μετατραπεί σε χώρο προσωρινής παραμονής και υποστήριξης για τους πολίτες που πλήττονται από την πυρκαγιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου. Η αίθουσα «Μπόγρη» έχει διατεθεί για τη φιλοξενία των πληγέντων, παρέχοντας έναν ασφαλή χώρο προσωρινής διαμονής.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Σαλαμίνας, η αίθουσα είναι ήδη ανοιχτή και διαθέσιμη για όσους έχουν ανάγκη. Παράλληλα, προβλέπεται η παροχή νερού και βασικής υποστήριξης στους πολίτες που θα προσέλθουν στο σημείο.

Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους να διατηρούν την ψυχραιμία τους, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών και να ενημερώνονται αποκλειστικά από επίσημες πηγές.

Σημειώνεται ότι οι δημοτικές υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια όπου απαιτηθεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ