ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
DEH_HQ

ΔΕΗ: Σε άλλα δέκα καταστήματα η υπηρεσία ραντεβού

Μετά την πιλοτική εφαρμογή του Ηλεκτρονικού και Τηλεφωνικού Ραντεβού για τα κεντρικά καταστήματα Αθήνας, Ομόνοιας και Κεντρικής Θεσσαλονίκης. 

Σε 10 επιπλέον καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της χώρας παρέχεται από τη Δευτέρα 20/07/2020 η υπηρεσία «Ραντεβού» της ΔΕΗ, μετά την πιλοτική εφαρμογή του Ηλεκτρονικού και Τηλεφωνικού Ραντεβού για τα κεντρικά καταστήματα Αθήνας, Ομόνοιας και Κεντρικής Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για τα καταστήματα:

  • Καλλιθέας (Ελ. Βενιζέλου 231-233),
  • Πειραιά (Αγ. Ελευθερίου 114 - Καμίνια),
  • Περιστερίου (Π. Μελά 8),
  • Κηφισιάς (Λ. Κηφισίας 197 και Αναβρύτων),
  • Δυτικής Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου 28),
  • Βόλου (Λαρίσης 96 και Τζαβέλα),
  • Λάρισας (Καρδίτσης 99 και Αμοργού),
  • Λαμίας (2ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών),
  • Καλαμάτας (Αρτέμιδος 28) και
  • Ηρακλείου (Ελ. Βενιζέλου 14).

Οι καταναλωτές μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο κατάστημα της επιλογής τους και να το επισκεφθούν στην ώρα, που θα επιλέξουν, χωρίς αναμονή. Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού:
- Μέσα από τη σελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr → https://appointment.dei.gr/
- Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 11770 το οποίο λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ακυρώσουν το ραντεβού τους με τον ίδιο τρόπο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτοβολταϊκό πάρκο ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Fitch αναβαθμίζει τη ΔΕΗ σε BB με αιχμή την επέκτασή της στις ΑΠΕ

Ο οίκος Fitch αναβάθμισε τη ΔΕΗ σε «BB» με σταθερή προοπτική, λόγω της ενίσχυσής της στον τομέα των ΑΠΕ, της γεωγραφικής επέκτασης και της στροφής σε καθαρή ενέργεια. Η παραγωγή από ΑΠΕ παραμένει βασικός μοχλός ανάπτυξης.
ΔΕΗ-Ουγγαρία
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

Δυναμική είσοδος στην ουγγρική αγορά ενέργειας με τη συμφωνία για ενσωμάτωση φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 57,5 MW. Δυνατότητα απόκτησης υπό ανάπτυξη γειτονικού συστήματος αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρίες (BESS) ισχύος 49 MW.