ΓΔ: 2568.16 1.49% Τζίρος: 198.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:53:41
Ελληνική εφημερίδα περίπτερο
Φωτογραφία: Ελληνικές εφημερίδες. Credit: Alexandros Michailidis / SOOC

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

Βάσεις 2026, Τέμπη, άμυνα, οικονομία και πολιτικές εξελίξεις κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων, διαμορφώνοντας την ατζέντα της ημέρας.

Με αιχμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, τις πολιτικές αντιπαραθέσεις γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, την αμυντική πολιτική της χώρας και τις ανησυχίες για την πορεία της οικονομίας, κυκλοφορούν σήμερα οι κυριακάτικες εφημερίδες. 

Στην ειδησεογραφική ατζέντα κυριαρχούν ακόμη ζητήματα που αφορούν την αγορά εργασίας, την εκπαίδευση, τις εξελίξεις στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και τις διεθνείς οικονομικές προκλήσεις, με αρκετούς τίτλους να εστιάζουν στις πληθωριστικές πιέσεις και στους κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Το άγχος της εργασίας εκτίναξε Πολυτεχνεία και Πυροσβεστική"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΤΕΤΡΑΚΙΣ...ΕΝΟΧΟΙ!"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αμυντική θωράκιση της Ελλάδας"

ΕΣΤΙΑ: " "Με εντολή του Πρωθυπουργού" συντόνισε το μπάζωμα ο Τριαντόπουλος!"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΚΙΝΔΥΝΟΣ 'ΚΡΑΧ' ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πιστοποιητικό φερεγγυότητας με τη σφραγίδα του κράτους"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ο λαός "ματώνει" με άλλα 5 δισ. για εξοπλισμούς που υπηρετούν την πολεμική εμπλοκή"

ΤA NEA: "ΒΑΣΕΙΣ 2026- Αποκρυπτογράφηση"

ΚONTRA: "ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Φαύλος κύκλος ανατιμήσεων απειλεί την οικονομία"

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Ο ρόλος της εκπροσώπου Τύπου ίσως δεν ταιριάζει στην Ζακαράια

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ζήτησε από τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιτ Ζακαράια, να επανεξετάσει τον ρόλο της, σημειώνοντας ότι ίσως να μην είναι κατάλληλος για εκείνη.
Λευκός Οίκος Ουάσινγκτον
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κέιτι Ζακαράια νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με NYT

Η Κέιτι Ζακαράια θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, αντικαθιστώντας την Κάρολαϊν Λέβιτ που αποχωρεί τον Αύγουστο, σύμφωνα με τη New York Times. Δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο από τον Λευκό Οίκο.
Τηλεοπτικός σταθμός στούντιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κιρμικίρογλου: Αλλαγές ΜΜΕ, κρατική στήριξη και παραπληροφόρηση

Ο Δημήτρης Κιρμικίρογλου παρουσίασε στρατηγική για ενίσχυση της ενημέρωσης, με νέα μέτρα για τον Τύπο, εκπαίδευση στα μέσα και έμφαση στην τεχνολογία. Χαμηλή παραμένει η εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ, με τους πολίτες να προτιμούν τα social media.
Σημαία του Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Διαψεύδει ανάμειξη σε σχέδιο επίθεσης κατά βάσης στη Βρετανία

Η Τεχεράνη αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή σε σχέδιο επίθεσης κατά βρετανικής βάσης που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ, μετά από δημοσιεύματα για πιθανή ιρανική ευθύνη. Η ιρανική πρεσβεία απορρίπτει ως αβάσιμες τις σχετικές εικασίες.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Το CNN αποκλείστηκε από επίσημη μετακίνηση του Τραμπ στις ΗΠΑ

Το CNN αποκλείστηκε από την αποστολή δημοσιογράφων στη μετακίνηση του προέδρου Τραμπ στο Τενεσί, παρά την προγραμματισμένη συμμετοχή του στη δημοσιογραφική κάλυψη του Λευκού Οίκου, όπως αναφέρει το ίδιο το μέσο.