ΓΔ: 2694.96 -1.16% Τζίρος: 326.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Άνδρας διαβάζει εφημερίδες
Φωτογραφία: Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ελληνικών. Credit: Shutterstock.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία και καθημερινότητα κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, με επίκεντρο νέες παρεμβάσεις, θεσμικές εξελίξεις και έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Τα ζητήματα της καθημερινότητας, οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και οι παρεμβάσεις της Πολιτείας κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων. 

Από τις πρωτοβουλίες για τον περιορισμό της κατανάλωσης ενεργειακών ποτών από ανηλίκους και τις ρυθμίσεις για την επιστροφή ενοικίου, μέχρι τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, τις πολιτικές συγκρούσεις, τις υποθέσεις διαφθοράς και τις αλλαγές στην οικονομία και την αξιολόγηση πολιτών και επιχειρήσεων, ο σημερινός Τύπος αναδεικνύει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που επηρεάζουν τόσο τη δημόσια ζωή όσο και την καθημερινότητα των πολιτών. 

Παράλληλα, δεν λείπουν οι αναφορές στη δημόσια υγεία, το μεταναστευτικό και τις εξελίξεις στους θεσμούς, αποτυπώνοντας την πολυθεματική ατζέντα της επικαιρότητας.

Τα σήμερινα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Μπλόκο στα ενεργειακά ποτά για τα παιδιά και στην Ελλάδα"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " "ΕΚΤΕΛΕΣΕ" τον Αδωνι ο Σαλμάς"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα 6 SOS για την επιστροφή ενοικίου"

ΕΣΤΙΑ: "Πραξικόπημα στην Δικαιοσύνη- Ο κ. Φλωρίδης αναστέλλει το αυτοδιοίκητο"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΤΟ ΦΑΝΤΑΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Παράθυρα διαφθοράς στο σύστημα e-Αδειες"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Κυνικά παζάρια και βαρβαρότητα στις πλάτες των ξεριζωμένων απο τους πολέμους τους"

ΤA NEA: "Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς"

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Στενή για τους πρώην η πόρτα της ΕΛ.Α.Σ."

ΚONTRA: "ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΑΝ"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Η κλίμακα αξιολόγησης για ιδιώτες - επιχειρήσεις"

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανικό κοινοβούλιο κτίριο
ΔΙΕΘΝΗ

Βερολίνο: Υπεύθυνη η Μόσχα για απόπειρα επίθεσης με drone στη Λειψία

Το Βερολίνο κατηγόρησε επίσημα τη Μόσχα για την απόπειρα επίθεσης με drone στη Λειψία, συνδέοντάς τη με άλλες υβριδικές απειλές, τονίζοντας όμως πως «δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο», σύμφωνα με τον Ντόμπριντ.
Times Square Νέα Υόρκη
ΔΙΕΘΝΗ

Νεκροί θύμα και δράστις στην επίθεση με μαχαίρι στην Times Square

Υπέκυψε στα τραύματά της ένα από τα θύματα της χθεσινής επίθεσης με μαχαίρι στην Times Square, όπως και η 49χρονη δράστρια. Το δεύτερο θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Σδούκου: Εξαγγελίες για μειώσεις τιμών και ενίσχυση εισοδημάτων στη ΔΕΘ

Η Αλεξάνδρα Σδούκου μίλησε για την «Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών», με μεσοσταθμική μείωση 9,5% σε πάνω από 1.500 βασικά προϊόντα, καθώς και για μέτρα στήριξης εισοδήματος και διαχείριση ιδιωτικού χρέους.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Σδούκου: Με έργα κι όχι συνθήματα – Παράδειγμα το μετρό Θεσσαλονίκης

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε ότι η παράδοση του Μετρό Θεσσαλονίκης δείχνει το κυβερνητικό έργο της ΝΔ, ενισχύοντας την καθημερινότητα, την οικονομία και τα έσοδα. Υπογράμμισε ότι τα έργα γίνονται πράξη χάρη στον σχεδιασμό και τη βούληση.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Τσίπρας επαναλαμβάνει του 2015 για ίδιο πολιτικό όφελος

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως η αυτοδυναμία αποτελεί προϋπόθεση για τη συνέχιση του κυβερνητικού έργου και τη σταθερότητα, επισημαίνοντας τις διαφορές σε σχέση με τη διακυβέρνηση Τσίπρα και ότι δεν πρέπει να χαθεί η πρόοδος των τελευταίων ετών.