ΓΔ: 2671.5 -0.17% Τζίρος: 332.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ελληνική εφημερίδα περίπτερο
Φωτογραφία: Ελληνικές εφημερίδες. Credit: Alexandros Michailidis / SOOC

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου

Συντάξεις, επαγγελματική ασφάλιση, Airbnb, τραπεζικός δανεισμός, έρευνα και πολιτικές εξελίξεις πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις συντάξεις, η στεγαστική πολιτική και η αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων, οι εξελίξεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, αλλά και τα ζητήματα εργασίας, παιδείας και πολιτικής κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων. 

Οι εφημερίδες αναδεικνύουν τις συζητήσεις γύρω από την επαγγελματική ασφάλιση, τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και τις αποδόσεις των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, ενώ ιδιαίτερη θέση καταλαμβάνουν οι εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία των Airbnb, τις προτάσεις για την πιστωτική επέκταση προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά, καθώς και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις. 

Παράλληλα, δεν λείπουν τα θέματα που σχετίζονται με την έρευνα, τη δημόσια παιδεία και την αγορά εργασίας, συνθέτοντας μια ειδησεογραφική ατζέντα με επίκεντρο την οικονομία, τις μεταρρυθμίσεις και τις κοινωνικές εξελίξεις.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "700 ευρώ μεγαλύτερη σύνταξη ή 100.000 εφάπαξ στο "χέρι" "

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ από τον "πονηρό" Νικήτα"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Δικαστική απόφαση - βόμβα για Airbnb"

ΕΣΤΙΑ: "Εκλογές καλύτερα το 2027, προτείνει ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: " 'ΣΑΝ ΣΕΙΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ' "

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ολα τα κονδύλια για την έρευνα σε έναν φορέα"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Στους δρόμους για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για δημόσια και δωρεάν Παιδεία"

ΤA NEA: "ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ- Ποιοι δεν θίγονται από μία νέα αύξηση"

ΚONTRA: "ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ελκυστικότερη η επαγγελματική ασφάλιση"

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alter Ego: Επέκταση από τα media σε νέες αγορές που διευρύνουν τις πηγές εσόδων

Η Alter Ego ξεπερνάει τα όρια του παραδοσιακού ομίλου media και με τα κεφάλαια της δημόσιας προσφοράς επενδύει σε νέες αγορές όπως entertainment, streaming και fitness, με στόχο την διεύρυνση των ροών εσόδων.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απειλεί απαγόρευση πρόσβασης ΜΜΕ στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι έχει δικαίωμα να απαγορεύει σε ΜΜΕ που θεωρεί μη έντιμα την είσοδο στον Λευκό Οίκο και προανήγγειλε περαιτέρω αποκλεισμούς. Επανέλαβε πως η σύγκρουση με το Ιράν θα τελειώσει σύντομα.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απαγόρευσε σε CNN, MS Now και Politico την είσοδο στον Λευκό Οίκο

Ο Τραμπ ανακοίνωσε την άμεση απαγόρευση πρόσβασης των CNN, MS Now και Politico στον Λευκό Οίκο, προειδοποιώντας για πιθανές αποκλεισμούς και άλλων ΜΜΕ, επικαλούμενος διαρκή μετάδοση ψευδών ειδήσεων σε βάρος του.