ΓΔ: 2487.6 -2.14% Τζίρος: 360.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Άνδρας διαβάζει εφημερίδες
Φωτογραφία: Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ελληνικών. Credit: Shutterstock.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου

Στο επίκεντρο των σημερινών πρωτοσέλιδων βρίσκονται η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι γεωπολιτικές εξελίξεις και οι επιπτώσεις τους σε οικονομία και αγορές.

Τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και της ασφάλειας, με αιχμή τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου, με τις εφημερίδες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το ζήτημα του casus belli και τις γεωπολιτικές ισορροπίες που διαμορφώνονται. 

Παράλληλα, στο επίκεντρο βρίσκονται οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, καθώς η αυξημένη γεωπολιτική αβεβαιότητα επηρεάζει τις αγορές και εντείνει τις ανησυχίες για το κόστος δανεισμού και τον πληθωρισμό. 

Την ίδια στιγμή, δεν λείπουν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό, οι αναφορές στους εξοπλισμούς, αλλά και οι διαφορετικές προσεγγίσεις των εφημερίδων απέναντι στις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " "Βόμβα" Μητσοτάκη στο ΝΑΤΟ για το casus belli"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ το casus belli"

ΕΣΤΙΑ: "ΝΑΤΟ: Υποβάθμισε την Ρωσσία απο "άμεση" σε "μακροπρόθεσμη απειλή"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΞΟΠΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πρόσκληση απο Ερντογάν για παζάρια στο Αιγαίο"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Προετοιμασία γενικευμένου μακελειού για τα κέρδη"

ΤA NEA: "Alert 117 ημερών-ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑΤΟ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΑΘΗΝΑ"

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Βολεύει η πόλωση Κυριάκο και Αλέξη"

ΚONTRA: "ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " "Μπουρίνι" γεωπολιτικού ρίσκου στις αγορές"

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ