ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Σύλληψη οδηγού που έτρεχε με 203 χλμ. στην Αθηνών-Κορίνθου

Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, συνελήφθη 39χρονος οδηγός που έτρεχε με 203 χλμ./ώρα. Ο άνδρας αποπειράθηκε να δωροδοκήσει αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη. Του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και δωροδοκία.

Στη σύλληψη 39χρονου οδηγού που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός εντοπίστηκε μέσω συσκευής radar να κινείται με ταχύτητα 203 χιλιομέτρων την ώρα, δηλαδή 73 χλμ./ώρα πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο των 130 χλμ./ώρα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 39χρονος ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων Μάνδρας. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του φέρεται να αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και απόπειρα δωροδοκίας υπαλλήλου, ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη δικογραφία που συνέταξε το Α' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, σώοι οι δύο επιβάτες

Όχημα έπεσε στη θάλασσα στη Β' Παραλία Γλυφάδας, με δύο επιβαίνοντες που βγήκαν χωρίς βοήθεια και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το Λιμενικό. Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος.
Βιομηχανική φωτιά διυλιστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασπρόπυργος: Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο λόγω διαρροής προπανίου από βυτιοφόρο σε πάρκινγκ φορτηγών. Επί τόπου 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, ενώ λαμβάνονται μέτρα ψύξης και έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές.
λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην περιφερειακή από 29 έως 31/10, 23:30-5:30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό από 29 έως 31 Οκτωβρίου, 23:30-5:30, στο ρεύμα προς Δυτικά, μεταξύ των κόμβων Κ6 (Μετεώρων) και Κ5 (Ευκαρπίας), λόγω αποκλεισμού κυκλοφορίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μεθυσμένος στην Περιφερειακή Οδό

Συνελήφθη 55χρονος στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί φορτηγό υπό την επήρεια αλκοόλ, με μετρήσεις πάνω από τα επιτρεπτά όρια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ξανά για οδήγηση μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

Στην Περαία συνελήφθη 60χρονος καθώς οδηγούσε ΙΧ υπό την επήρεια αλκοόλ, χωρίς δίπλωμα και πινακίδες, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας. Το δίπλωμά του είχε αφαιρεθεί ξανά το 2026 για τον ίδιο λόγο.