ΓΔ: 2472.77 -1.13% Τζίρος: 483.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κερί σε σκοτάδι

Ρέθυμνο: Σε κλίμα θρήνου η κηδεία του 21χρονου θύματος δολοφονίας στην Αμουδάρα

Σε βαρύ κλίμα πένθους έγινε η κηδεία του 21χρονου στην Αμουδάρα, θύματος εν ψυχρώ δολοφονίας από τον πατέρα φίλου του, ως αντίποινα για παλιό θανατηφόρο τροχαίο όπου είχε χάσει τη ζωή ο γιος του δράστη.

Σε βαρύ κλίμα θλίψης τελέστηκε στο χωριό Χώνο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του 21χρονου που έπεσε θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

 Οι γονείς και τα αδέρφια του νεαρού αποτέλεσαν τις τραγικές φιγούρες της τελετής, με πλήθος συγγενών και φίλων από όλη την Κρήτη να παρευρίσκονται για το τελευταίο αντίο.

Ο 21χρονος έχασε τη ζωή του από το όπλο του πατέρα του φίλου του, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί. Το δράμα είχε ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου 2023, όταν ο γιος του δράστη σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στη θέση Καράβολας. 

Ο τότε 18χρονος οδηγός, που έμελλε να γίνει το μελλοντικό θύμα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Ο 17χρονος συνοδηγός, φίλος του και γιος του δράστη, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Δέκα ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, γεγονός που βύθισε την οικογένειά του στο πένθος.

Έκτοτε, ο πατέρας του 17χρονου θεωρούσε υπεύθυνο για τον χαμό του γιου του τον οδηγό του οχήματος. Το απόγευμα της Τρίτης, φέρεται να πήρε τον νόμο στα χέρια του και να αφαίρεσε τη ζωή του 21χρονου με έξι σφαίρες πιστολιού.

Στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής, όπου τελέστηκε η κηδεία, το δράμα κορυφώθηκε. Όπως επισημάνθηκε και στους επικηδείους, η κοινωνία και η πολιτεία καλούνται πλέον να δώσουν απαντήσεις για μια δολοφονία που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Ενισχύουμε τη συμμαχία μας με τη Γαλλία στην τεχνολογία

Ο υφυπουργός Σταύρος Καλαφάτης τόνισε πως η Ελλάδα αναδεικνύεται σε περιφερειακό κόμβο καινοτομίας, στο πλαίσιο του 1ου Ελληνογαλλικού Φόρουμ Έρευνας και Καινοτομίας, το οποίο ενισχύει τη διμερή επιστημονική συνεργασία.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία Ελλάδας-Αυστραλίας κατά οργανωμένου εγκλήματος στη συνάντηση Χρυσοχοΐδη

Η ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Αυστραλίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος συζητήθηκε σε συνάντηση του Μ. Χρυσοχοΐδη με την πρέσβη Alison Duncan, με έμφαση στην ανταλλαγή πληροφοριών και κοινές εκπαιδεύσεις.
Φρεγάτα Belharra ναυπηγείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Naval Group: Το 2026 «ορόσημο» για παραδόσεις νέων φρεγατών στο ΠΝ

Το 2026 αποτελεί κομβικό έτος για το Πολεμικό Ναυτικό, σύμφωνα με τη Naval Group, με την άφιξη της φρεγάτας «Κίμων» και την αναμενόμενη παράδοση φέτος των «Νέαρχος» και «Φορμίων» από τις συνολικά τέσσερις νέες φρεγάτες.
Θάνος Πλεύρης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Πλεύρη με την Αμερικανίδα πρέσβη Κ. Γκίλφοϊλ για τη μετανάστευση

Ο Θάνος Πλεύρης ενημέρωσε την Αμερικανίδα πρέσβη για τις κυβερνητικές προτεραιότητες στο μεταναστευτικό και το νέο αυστηρό νομικό πλαίσιο, δίνοντας έμφαση στη μείωση των μεταναστευτικών ροών. Παρούσα και η υφυπουργός Βολουδάκη.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Μεταρρυθμίσεις στην Άμυνα για ισχυρή και ασφαλή Ελλάδα

Ο Νίκος Δένδιας, στην τελετή εγκαινίων της νέας μονάδας M Technologies στη Βόλο, τόνισε ότι η αμυντική θωράκιση απαιτεί αλλαγές, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει διακηρυγμένη απειλή πολέμου και πληρώνει έλλειμμα στο εξωτερικό ισοζύγιο.