ΓΔ: 2614.44 0.29% Τζίρος: 307.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λιμάνι Αλεξανδρούπολης αεροφωτογραφία
Πανόραμα του λιμανιού και της πόλης Αλεξανδρούπολης από αέρος.

Αλεξανδρούπολη: 47χρονος νεκρός στο λιμάνι, καταπλακώθηκε από ATV

Νεκρός εντοπίστηκε 47χρονος αγνοούμενος το βράδυ της Τρίτης, βορειοανατολικά του λιμανιού Αλεξανδρούπολης, καταπλακωμένος από ανατραπείσα τετράτροχη μηχανή. Στο σημείο έσπευσαν Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης βορειοανατολικά της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης ένας 47χρονος άνδρας που είχε δηλωθεί αγνοούμενος.

Σύμφωνα με τις αρχές, στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία εντόπισαν τον άνδρα καταπλακωμένο από ένα τετράτροχο όχημα τύπου ATV, το οποίο είχε ανατραπεί.

Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε τον θάνατό του. Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης έχει αναλάβει την προανάκριση και έχει παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο εκτροχιασμένο συμβάν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εκτροχιασμός βαγονιού με καύσιμα στην Ειδομένη, χωρίς τραυματίες

Βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε πετρέλαιο εκτροχιάστηκε στην Ειδομένη. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή διαρροή καυσίμου. Άμεσα έσπευσε η Πυροσβεστική, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Τετάρτη λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης απαγορεύει την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη, την Τετάρτη 12 Αυγούστου, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πρωτοποριακή επέμβαση καρδιάς σε ασθενή στο ΑΧΕΠΑ

Για πρώτη φορά σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (ΑΧΕΠΑ), πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διακαθετηριακή επιδιόρθωση μιτροειδούς βαλβίδας σε ασθενή πολύ υψηλού κινδύνου, σημειώνοντας σημαντική βελτίωση της υγείας του.
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Στο ΕΣΠΑ για έγκριση τρία έργα του Δήμου και τα τρέχοντα σχολεία

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης περιμένει έγκριση από το ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση τριών έργων: ξύλινο ντεκ στην παλιά παραλία και αναπλάσεις στις πλατείες Δημοκρατίας και Διοικητηρίου, που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.
Ταχύπλοο Seajets στο Αιγαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Σποράδες: 100% πληρότητα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Αυγούστου

Στο 100% έφτασαν οι πληρότητες στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Σποράδων τις μέρες αιχμής Αυγούστου, με τη Σκόπελο να πρωταγωνιστεί στις επιλογές των ταξιδιωτών, ενώ οι Βορειοελλαδίτες επιλέγουν μαζικά τις Σποράδες φέτος το καλοκαίρι.
Παραλία Αγία Τριάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν φιλοξενία μελών ΚΑΠΗ Δ. Θεσσαλονίκης σε κατασκήνωση Χαλκιδικής

Δωρεάν φιλοξενία σε κατασκήνωση στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής για 150 μέλη ΚΑΠΗ προσφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης, 9-15 Σεπτεμβρίου. Τα μέλη θα διαμείνουν σε σπιτάκια τεσσάρων ατόμων. Αιτήσεις 11-28 Αυγούστου.