ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Δίκη για τα Τέμπη
Φώτο: SOOC

Διακοπή δίκης Τεμπών στη Λάρισα έως 27 Μαΐου

Η δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη διακόπηκε μέχρι τις 27 Μαΐου λόγω εργασιών στον χώρο του δικαστηρίου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ενστάσεις των κατηγορουμένων, που θα κατατεθούν κυρίως στην επόμενη συνεδρίαση.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας που εξετάζει την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, διέκοψε τη διαδικασία μέχρι τις 27 Μαΐου.

Η διακοπή αποφασίστηκε λόγω των εργασιών διαμόρφωσης που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ, όπου διεξάγεται η δίκη.

Η σημερινή συνεδρίαση ξεκίνησε με την εξέταση των ενστάσεων των κατηγορουμένων σχετικά με τους υποστηρίζοντες την κατηγορία. Οι περισσότεροι επιφυλάχθηκαν να καταθέσουν τις ενστάσεις τους στην επόμενη δικάσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκαν μόλις τρεις ενστάσεις, οι οποίες αφορούσαν κατά περίπτωση τους Δικηγορικούς Συλλόγους, το σωματείο Ελλήνων Μηχανοδηγών και το ελληνικό δημόσιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άκης Σκέρτσος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Σκέρτσος: Πώς συνοψίζεται και προβάλλεται το έργο 7 ετών;

Ο Άκης Σκέρτσος υπογραμμίζει πως το κυβερνητικό έργο αποτελεί θεμέλιο αξιοπιστίας και ότι οι εκλογές κερδίζονται με ρεαλιστικές και αισιόδοξες προτάσεις για το μέλλον, με βάση τη συνέπεια στις δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες.
Άγαλμα Θέμιδος Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαμαρτυρία δικηγόρων: Αγνοήθηκαν οι παρατηρήσεις για τον Κώδικα ΤΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διαμαρτύρεται γιατί αγνοήθηκαν οι παρατηρήσεις της στον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν κλήθηκε στη Βουλή για διευκρινίσεις κατά την ψήφισή του.
Παραλία Κέρκυρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΟΤ: Προώθηση της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική αγορά

Tour operators από Ολλανδία και Βέλγιο συμμετείχαν σε ταξίδια εξοικείωσης σε Αθήνα, Πόρο, Αίγινα, Σαντορίνη και Θάσο, γνωρίζοντας βιωματικές εμπειρίες φιλοξενίας και γαστρονομίας, με στόχο την προώθηση τουρισμού όλο το χρόνο.