ΓΔ: 2312.82 -0.25% Τζίρος: 36.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:04:35
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
Φώτο: Shutterstock

Σύλληψη 63χρονου στον Ασπρόπυργο με κιλό κοκαΐνης και πλαστά έγγραφα

Στον Ασπρόπυργο συνελήφθη 63χρονος αλλοδαπός από την Ομάδα ΔΙΑΣ, καθώς βρέθηκαν στο όχημά του πάνω από 1 κιλό κοκαΐνης. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν επιπλέον ναρκωτικά και πλαστά έγγραφα, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν το απόγευμα της 21ης Απριλίου στη σύλληψη ενός 63χρονου αλλοδαπού στον Ασπρόπυργο, ύστερα από τον εντοπισμό ποσότητας άνω του ενός κιλού κοκαΐνης στο όχημά του.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια περιπολίας οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο το όχημα του άνδρα και του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός αποβιβάστηκε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, όμως ακινητοποιήθηκε έπειτα από σύντομη καταδίωξη. Κατά τη σύλληψή του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, επιχειρώντας να απωθήσει τους αστυνομικούς.

Η έρευνα στο όχημα αποκάλυψε 1 κιλό και 77 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν επιπλέον 150 γραμμάρια κοκαΐνης, δέκα δελτία ταυτότητας που είχαν δηλωθεί ως απολεσθέντα ή κλεμμένα, καθώς και δύο διαβατήρια αμφιβόλου γνησιότητας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, βία κατά υπαλλήλων, παράνομη παραμονή στη χώρα και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί και 25 απαχθέντες από επιθέσεις ενόπλων στην Κουάρα

Ένοπλοι επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα και στην κατοικία τοπικού ηγεμόνα στο Κουάρα της Νιγηρίας, απάγοντας τουλάχιστον 10 άτομα. Οι δυνάμεις ασφαλείας αναζητούν τους δράστες και τους απαχθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Εισαγγελέας ζητά 10 χρόνια κάθειρξη για εξαναγκασμό συνεύρεσης

Η εισαγγελία Χάρνοσαντ ζήτησε δεκαετή κάθειρξη για 62χρονο που ανάγκαζε τη σύζυγό του να συνευρίσκεται με 120 άνδρες έναντι αμοιβής. Κατηγορείται και για οκτώ βιασμούς. Η δίκη του διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.
Έλληνας αστυνομικός όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις τεσσάρων για επίθεση σε διεμφυλική στην Καλλιθέα

Τέσσερα άτομα, τρεις αλλοδαποί και ένας Έλληνας, συνελήφθησαν στην Καλλιθέα, κατηγορούμενοι για επίθεση και τραυματισμό διεμφυλικής γυναίκας με ρατσιστικά κίνητρα, εξύβριση και ρίψη αντικειμένων, σύμφωνα με την αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε 30χρονο για τη δολοφονία του πατέρα του

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς και για παραβάσεις όπλων και ναρκωτικών. Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την απολογία του σε ανακριτή.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπισμός οπλισμού στη Θράκη για τουρκικές εγκληματικές ομάδες από ΕΛ.ΑΣ.

Κατασχέθηκαν 25 πιστόλια και ισάριθμοι γεμιστήρες, κρυμμένα σε αυτοκίνητο στη Θράκη, που προορίζονταν για εγκληματικές ομάδες υπηκόων Τουρκίας. Συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ τα όπλα ήταν «φάντασμα», χωρίς διακριτικά στοιχεία.
Σημαία Πακιστάν κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αυτονομιστική οργάνωση πίσω από την αιματηρή επίθεση σε τρένο στο Πακιστάν

Αυτονομιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε τρένο στο Μπαλουτσιστάν, με τουλάχιστον 30 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας. Ο απολογισμός παραμένει ασαφής.