ΓΔ: 2347.55 1.24% Τζίρος: 338.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:44
Άνδρας διαβάζει εφημερίδες
Φωτογραφία: Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ελληνικών. Credit: Shutterstock.

Μέτρα στήριξης, ενέργεια και δημογραφικό στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οικονομία, δημογραφικό και ενεργειακό κόστος κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα, μαζί με ανησυχίες για την εργασία και τις διεθνείς εξελίξεις που διαμορφώνουν το κλίμα.

Η οικονομία, η κοινωνική πολιτική και οι γεωπολιτικές ανησυχίες, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. 

Στο επίκεντρο βρίσκονται τα μέτρα στήριξης και η αγορά εργασίας, την ώρα που το δημογραφικό πρόβλημα προκαλεί έντονο προβληματισμό. 

Παράλληλα, η ενεργειακή επιβάρυνση, οι αστοχίες σε κρίσιμες μεταρρυθμίσεις και οι διεθνείς εντάσεις εντείνουν το κλίμα αβεβαιότητας, ενώ δεν λείπουν και οι αιχμηρές πολιτικές κριτικές για την πορεία της Ευρώπης.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Κοινωνικό Ταμείο με 5,3 δισ.ευρώ μέτρα στήριξης"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ στο 86% των δήμων το α' δίμηνο του '26"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "5.379 προσλήψεις μέχρι το καλοκαίρι"

ΕΣΤΙΑ: "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά αιφνιδία όξυνση!"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΕΕ: ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ"

ΤA NEA: "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ- Τα λάθη κοστίζουν"

ΚONTRA: "ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΦΙΝΤΑΝ"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " "Καπέλο" 22 δισ. στον λογαριασμό ενέργειας"

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δρομολογητής Wi-Fi σε χρήση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Επαναφορά πρόσβασης στο ίντερνετ με εντολή Πεζεσκιάν

Ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, έδωσε εντολή για αποκατάσταση της πρόσβασης στο διαδίκτυο, μετά από 87 ημέρες περιορισμών λόγω στρατιωτικών επιθέσεων, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ και το υπουργείο Επικοινωνιών.