ΓΔ: 2611.7 -0.10% Τζίρος: 144.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:01:36
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Θεσσαλονίκη: Νεκρό κατοικίδιο σε κάδο στον ΣΕΜΠΟ – Έρευνα Λιμενικού

Νεκρός σκύλος βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Σ.ΕΜΠΟ Θεσσαλονίκης, μέσα σε σακούλα. Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση, ενώ η σορός θα εξεταστεί στην Κτηνιατρική ΑΠΘ για τα αίτια θανάτου.

Ένα νεκρό ζώο συντροφιάς, συγκεκριμένα σκύλος, εντοπίστηκε μέσα σε πλαστική σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στον χώρο των συνεργείων του Σ.ΕΜΠΟ στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το οποίο έχει ξεκινήσει προανάκριση για την υπόθεση.

Το περιστατικό έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε για την παρουσία του ζώου. Στελέχη που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον σκύλο νεκρό, τοποθετημένο σε σακούλα εντός κάδου απορριμμάτων, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός του ζώου θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο των κλινικών της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουρβουρού Χαλκιδική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας την Πέμπτη λόγω πυροκινδυνότητας

Από αύριο έως το πρωί της Παρασκευής ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε δασικές περιοχές Κασσάνδρας, Σιθωνίας, Αριστοτέλη και Πολυγύρου, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για απόπειρα απάτης ανήλικης με στόχο κοσμήματα

Γειτόνισσα απέτρεψε απάτη εις βάρος ανήλικης, όταν νεαρός προσποιήθηκε υπάλληλο για να της πάρει κοσμήματα. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και κατασχέθηκε το κινητό που χρησιμοποιούσε για την απάτη.
Καταγραφή σεισμού όργανο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαζάχος: Γνωστοί στην Ελλάδα οι σεισμοί ενδιάμεσου βάθους

Ο σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία χαρακτηρίζεται ως ενδιάμεσου βάθους, με εστιακό βάθος 110 χλμ., διαφέροντας από τους επιφανειακούς σεισμούς. Παρόμοια παραδείγματα στην Ελλάδα αποτελούν οι σεισμοί Κυθήρων (2006) και Λεωνιδίου (2008).
Τρένο εκτροχιασμένο συμβάν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εκτροχιασμός βαγονιού με καύσιμα στην Ειδομένη, χωρίς τραυματίες

Βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε πετρέλαιο εκτροχιάστηκε στην Ειδομένη. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή διαρροή καυσίμου. Άμεσα έσπευσε η Πυροσβεστική, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς.